Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek Molnár Péterböl...

Szerintetek Molnár Péterböl lehet, , nagy testépitő"?

Figyelt kérdés

Gondolok itt profi karierre illetve jo helyezésekre profi versenyeken..

Esztétikus teste van, szép tömör izmok..

Ez személyes vélemény. Magyar testépitők közt szerintem neki legjobb a formája.

2014. aug. 21. 11:15
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem is ő a legjobb formára, és remélem is hogy lesznek jó eredményei, de a profiknál európaiként nehéz labdába rúgni.
2014. aug. 21. 11:19
 2/29 anonim ***** válasza:
Brutál a forma milyen kategóriába van ő?
2014. aug. 21. 11:20
 3/29 anonim ***** válasza:
33%
Testépítés kategóriába.:) Tudod van a physic, följebb az atletic, utána meg a testépítés. De ott már nincs külön kategória, bár van amelyik szövetségnél még magasság vagy súly szerint csinálnak pár kategóriát.
2014. aug. 21. 11:25
 4/29 anonim ***** válasza:
0%
*kategóriában
2014. aug. 21. 11:25
 5/29 anonim ***** válasza:

:D ja igen :) az király sok sikert neki :)

remélhetőleg lesz valami belőle :)

2014. aug. 21. 11:26
 6/29 anonim ***** válasza:

Nagyon jó genetikája van, ő a kedvenc magyar testépítőm. Küldföldről Big Ramy a kedvencem, de ő már más kategória :D De remélem egyszer majd egy szinten lesznek, mert Petinek meg van a genetikája ahhoz, hogy akár Mr. O lehessen. Nagyon esztétikus a fizikuma. Csak a tömeg hiányzik nála, de egy cirka 100 kilós versenyformája már így is van, ami azért már nem olyan rossz (főleg, hogy ennyire jó helyen tapadnak az izmai) :D

Most azthiszem egy kisebb szünet van nála, nem olyan rég kínában nyert versenyt, szóval inkább keleten próbálkozik, de remélem, hogy nemsokára megszerzi a profi kártyát és a top versenyzőkkel láthatjuk majd rivalizálni.

2014. aug. 21. 11:40
 7/29 anonim ***** válasza:
0%
Igen, még tömeg kell rá.
2014. aug. 21. 11:42
 8/29 anonim ***** válasza:
Igen, az meg ugye pénzbe kerül. Egy interjúban el is mondja, hogy csak ez az egy akadály áll előtte, a tömeghiány.
2014. aug. 21. 11:48
 9/29 anonim válasza:
Szerintem Kiss Jenő mellett ő a másik esélyes egy Mr. Olympia kvalifikációra. Neki nem kell akkora tömeg, mint Jenőnek. Sokkal keskenyebb a dereka+ izületei.
2014. aug. 21. 11:54
 10/29 Tyler913 ***** válasza:
Szerintem minden idők egyik legesztétikusabb teste az övé. De én úgy hallottam róla,hogy ő "megélhetési versenyző",és rövid távra gondolkodik. Magyarán nem kockáztat a profi státusszal,hanem az ilyen kisebb amatőr versenyeket tarolja le,illetve vendégpózolgat. Ez azonnali pénz,meg tud élni belőle. Ha elmenne profinak,hogy akár a Mr. Olympián is indulhasson,akkor nagyon kevés versenyen indulhatna,és jóval nehezebb lenne fizetős helyen végeznie,hogy pénzt is lásson. Meg persze jóval több munkát kéne belefektetni. Így meg elbohóckodik amatőrben,és könnyen nyer.
2014. aug. 21. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!