Szerintem is ő a legjobb formára, és remélem is hogy lesznek jó eredményei, de a profiknál európaiként nehéz labdába rúgni.
2014. aug. 21. 11:19
2/29 anonim válasza:
Brutál a forma milyen kategóriába van ő?
2014. aug. 21. 11:20
3/29 anonim válasza:
Testépítés kategóriába.:) Tudod van a physic, följebb az atletic, utána meg a testépítés. De ott már nincs külön kategória, bár van amelyik szövetségnél még magasság vagy súly szerint csinálnak pár kategóriát.
2014. aug. 21. 11:25
4/29 anonim válasza:
*kategóriában
2014. aug. 21. 11:25
5/29 anonim válasza:
:D ja igen :) az király sok sikert neki :)
remélhetőleg lesz valami belőle :)
2014. aug. 21. 11:26
6/29 anonim válasza:
Nagyon jó genetikája van, ő a kedvenc magyar testépítőm. Küldföldről Big Ramy a kedvencem, de ő már más kategória :D De remélem egyszer majd egy szinten lesznek, mert Petinek meg van a genetikája ahhoz, hogy akár Mr. O lehessen. Nagyon esztétikus a fizikuma. Csak a tömeg hiányzik nála, de egy cirka 100 kilós versenyformája már így is van, ami azért már nem olyan rossz (főleg, hogy ennyire jó helyen tapadnak az izmai) :D
Most azthiszem egy kisebb szünet van nála, nem olyan rég kínában nyert versenyt, szóval inkább keleten próbálkozik, de remélem, hogy nemsokára megszerzi a profi kártyát és a top versenyzőkkel láthatjuk majd rivalizálni.
2014. aug. 21. 11:40
7/29 anonim válasza:
Igen, még tömeg kell rá.
2014. aug. 21. 11:42
8/29 anonim válasza:
Igen, az meg ugye pénzbe kerül. Egy interjúban el is mondja, hogy csak ez az egy akadály áll előtte, a tömeghiány.
2014. aug. 21. 11:48
9/29 anonim válasza:
Szerintem Kiss Jenő mellett ő a másik esélyes egy Mr. Olympia kvalifikációra. Neki nem kell akkora tömeg, mint Jenőnek. Sokkal keskenyebb a dereka+ izületei.
2014. aug. 21. 11:54
10/29 Tyler913 válasza:
Szerintem minden idők egyik legesztétikusabb teste az övé. De én úgy hallottam róla,hogy ő "megélhetési versenyző",és rövid távra gondolkodik. Magyarán nem kockáztat a profi státusszal,hanem az ilyen kisebb amatőr versenyeket tarolja le,illetve vendégpózolgat. Ez azonnali pénz,meg tud élni belőle. Ha elmenne profinak,hogy akár a Mr. Olympián is indulhasson,akkor nagyon kevés versenyen indulhatna,és jóval nehezebb lenne fizetős helyen végeznie,hogy pénzt is lásson. Meg persze jóval több munkát kéne belefektetni. Így meg elbohóckodik amatőrben,és könnyen nyer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!