Tegyük már rendbe ezt a Paleo étrendet meg a Testépítő étrendet?
Melyik az egészségesebb mert már csináltam mind a kettőt egy ideig.És most nem tudom melyikkel folytassam az életem hátra levő életét.
Amúgy 18 éves vagyok.
Jöhetnek orvosi kutatások is meg,saját tapasztalatok.
Ezeken az étrenden nemélők kíméljenek,a hülyeségükkel.
+Nem érdekelnek a pajzsmirigy,szív,cukor betegségek.
Nagyapám cukros zsíros kenyeren élt 89 éves koráig semmibaja nem volt.ÉS pedig ott volt fruktóz minden XD. Telített zsír mert persze disznózsírral volt kenve a kenyér.
Aki hajlamos rá az beteg is lesz nagyon kis közük van ezeknek a dolgoknak a betegségekhez.
Akkor csak annyit mondj melyik a jobb testépítés céljából?:D
Mert azt tudom hogy mind a kettő 100% egészséges.
A Paleo egészséges? Jó vicc! A paleolit táplálkozás, egy rohamosan terjedő divat. Két év múlva lecseng, helyette pedig jön valami újabb ehhez hasonló f***ság, amit mindenféle kamu orvosi kutatási eredményekkel fognak igazolni. Miért jó a paleolit? Miért jó úgy zabálni, mint egy ősember? (Megjegyzem az ősember átlag életkora 40 év volt, amúgy :D).
Ez ugyanaz a gyökér megnyilvánulás, mint az Update kaják, amik állítólag szintén egészségesek. Pedig nem. Manapság divatja van az egészséges életmódnak, itt is kell valami trendet kialakítani, ezért nyomatnak minden évben húszféle diétás módszert és társait, amit az ilyen szingli fitnessr*bancok be is kajálnak rendszeresen, ezt kiegészítik még mozgásrendszerekkel is (pl: zumba).
19:36-ost nem kell komolyan venni, élből hülyeségeket írt. Nagyon szívesen írnék most egy 1 oldalas választ, hogy miért írt baromságot, ha nem lenne olyan migrénem, hogy a bokámon jön ki a fülem.
Amúgy nem mindkettő 100% egészséges, mert vannak dolgok, amiben ellentmondásra jut a két elmélet. Testépítéshez természetesen a testépítő táplálkozás a megfelelő, főleg tömegnöveléskor, szálkásításkor közelebb lehet kerülni a paleo vonalhoz.
HarciCsiga!
Szeretnék mutatni neked két billentyűt: , és .
Remélem érted a célzást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!