Tegyük már rendbe ezt a Paleo étrendet meg a Testépítő étrendet?
Melyik az egészségesebb mert már csináltam mind a kettőt egy ideig.És most nem tudom melyikkel folytassam az életem hátra levő életét.
Amúgy 18 éves vagyok.
Jöhetnek orvosi kutatások is meg,saját tapasztalatok.
Ezeken az étrenden nemélők kíméljenek,a hülyeségükkel.
köszönöm a válaszokat.:D
Szevasztok :D
Jó edzést és egészséget:D
Be kell vallani, hogy nem tudjuk 100%-ra megmondani, hogy mi az egészséges étrend. Pláne úgy, hogy az egyének közt vannak különbségek (na de persze nem akkorák, mint egyesek hiszik, hogy valakinek vízből van a zsírja). Az én elméletem szerint nem érdemes éjszakákat átvirrasztani olyan kérdések fölött aggódva, melyekre még nincs meg a válasza a tudományos világnak (legalábbis publikálva). Mi sem fogunk tudni rájönni a sokkal kisebb erőforrásainkkal. Kell még jónéhány év, amíg előrébb tudunk lépni, addig valahogy el kell lenni. Én azt tudom tanácsolni, hogy az ember a saját szervezete (amit megért belőle) és életvitele szerint alakítsa az étrendjét, mozgását, lehetőleg úgy, hogy ne dögöljön bele. Túl sok a kérdés, túl sok a nüansz, a végén a stressz fog elvinni :D Szóval aki paleózni akar, az tegye, aki testépítő étrendezni, az tegye, és aki szarni akar az egészbe, tegye, bár ő valószínűleg hamarabb betegszik meg emiatt. Csak ne hirdesse az igét vallásifanatikus módjára.
Írtam erről régebben bővebben: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!