Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tegyük már rendbe ezt a Paleo...

Tegyük már rendbe ezt a Paleo étrendet meg a Testépítő étrendet?

Figyelt kérdés

Melyik az egészségesebb mert már csináltam mind a kettőt egy ideig.És most nem tudom melyikkel folytassam az életem hátra levő életét.

Amúgy 18 éves vagyok.

Jöhetnek orvosi kutatások is meg,saját tapasztalatok.

Ezeken az étrenden nemélők kíméljenek,a hülyeségükkel.

2014. aug. 16. 18:14
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.:D

Szevasztok :D

Jó edzést és egészséget:D

2014. aug. 16. 20:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Be kell vallani, hogy nem tudjuk 100%-ra megmondani, hogy mi az egészséges étrend. Pláne úgy, hogy az egyének közt vannak különbségek (na de persze nem akkorák, mint egyesek hiszik, hogy valakinek vízből van a zsírja). Az én elméletem szerint nem érdemes éjszakákat átvirrasztani olyan kérdések fölött aggódva, melyekre még nincs meg a válasza a tudományos világnak (legalábbis publikálva). Mi sem fogunk tudni rájönni a sokkal kisebb erőforrásainkkal. Kell még jónéhány év, amíg előrébb tudunk lépni, addig valahogy el kell lenni. Én azt tudom tanácsolni, hogy az ember a saját szervezete (amit megért belőle) és életvitele szerint alakítsa az étrendjét, mozgását, lehetőleg úgy, hogy ne dögöljön bele. Túl sok a kérdés, túl sok a nüansz, a végén a stressz fog elvinni :D Szóval aki paleózni akar, az tegye, aki testépítő étrendezni, az tegye, és aki szarni akar az egészbe, tegye, bár ő valószínűleg hamarabb betegszik meg emiatt. Csak ne hirdesse az igét vallásifanatikus módjára.

Írtam erről régebben bővebben: [link]

2014. aug. 16. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!