Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen testtel kb fél év...

Ilyen testtel kb fél év elérhetném ezt a szálkásságot? Ha igen hogyan? (képpel)

Figyelt kérdés

Szoktam futni de lehet hogy többet kellene. A táplálkozásommal szerintem nincs baj, néha ,, bűnözök " de szerintem annyi belefér, amennyire tudok odafigyelek rá.

Mennyi kardiót kellene végeznem/mennyit kellene futnom pl egy héten?

Szeretném az alsó kockákat is előcsalogatni:)

Kép rólam: [link]

A cél:

[link]

2014. aug. 20. 20:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ennyire szálkás a derekad nem lesz koxi nélkül azt felejtsd el. A karja a srácnak rendkívül apró.

Én is egy durva évet saccolok.

2014. aug. 21. 00:55
 22/26 A kérdező kommentje:

Bocsi de nem hiszek nektek, van rajtam pár kiló felesleg ami leginkább deréktájon mutatkozik, ha sikerül ,, lepucolni " szerintem közel hasonló eredmény érhető el.

Attól jobb a genetikája hogy rajta kevesebb a felesleg? Ha ennél is több lenne rajtam a felesleg akkor meg még rosszabb lenne a genetikám mi? Vicces. Majd ha sikerül leszálkásítani akkor majd meglátjuk kinek jobb a genetikája:)

2014. aug. 21. 12:15
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem attól jobb a genetikája. Az izmok tapadásától, derék vákonyságától.

A te derekad sosem lesz olyan vékony, mint annak a srácnak, ennyi.

2014. aug. 21. 12:21
 24/26 anonim ***** válasza:
csontozata más.
2014. aug. 21. 12:21
 25/26 anonim ***** válasza:
Keskenyebb sokkal a csípője, ettől jobb a genetikája, ezt nem tudod behozni, überelni. A csontozat az adott.
2014. aug. 21. 13:23
 26/26 anonim ***** válasza:
de ha keskenyebb a csípője az azért van mert máshogy helyezkedik el a csont nem?
2014. aug. 21. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!