Milyen érzés koxolni? Tudnátok újra naturálon edzeni?
Figyelt kérdés
Ha már nem lenne cucc sem hagynátok abba? Mert akkor a hormon háztartás sem áll vissza egy ideig és az edzés is szar lesz, nem?2014. aug. 19. 15:30
11/20 anonim válasza:
nem mint ha én akarnám nyomni, most inkább gyerek projektben vagyunk, vigyázni kell :))
12/20 anonim válasza:
Annyi van, hogy magasabb a vérnyomás, nagyobb testhő, több izzadás. Jobb a formám, de még nem sok ment, eleve nem nyomok sok cuccot, ésszel csinálom. Nem egy kúra alatt lesz az ember állat és még nem régen megy. De mutatok képet, ha érdekel, régit és mostanit.
13/20 anonim válasza:
Engem mindenképp érdekelne kép Montez :) Cserébe én is küldök XD Na jó nem, én egy vézna srác vagyok, de rád kíváncsi lennék, te legalább izmos vagy.
14/20 A kérdező kommentje:
Nem linkeled be ide az előtte-utána képet sandorzsolt? Szerintem mást is érdekelne.
2014. aug. 19. 20:47
16/20 anonim válasza:
17/20 anonim válasza:
Már most jobban nézel ki, nem, mintha régebben nem néztél volna ki jól, de ez már más kategória. Szuper a forma, versenyt nem tervezel? :P Vagy már öregnek érzed magad hozzá?
18/20 anonim válasza:
Pont arra készülök, hogy jövőre mehessek 40+ ban mastersban. Csak ott még nagyok vannak, akik 20 éve cuccolnak, még nem vagyok elég jó.
19/20 anonim válasza:
Koxszal is van határ? Szóval egy idő után megragad a fejlődés? Vagy ott csak kevés cucc van? :D
20/20 anonim válasza:
Koxal is van határ. Persze több cuccal nagyobb eredmény lehet, de a mellékhatás is fokozódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!