Milyen érzés koxolni? Tudnátok újra naturálon edzeni?
Figyelt kérdés
Ha már nem lenne cucc sem hagynátok abba? Mert akkor a hormon háztartás sem áll vissza egy ideig és az edzés is szar lesz, nem?2014. aug. 19. 15:30
1/20 anonim válasza:
Én csak ismerősömtől hallottam, hogy állítólag nagyon jó, energikusabb leszel tőle és olyan mintha a súly magát emelné :D
2/20 anonim válasza:
őt meg majd a nővérek fogják emelgetni :D
3/20 anonim válasza:
Jó érzés, nagyobb durranás, nagyobb erő, gyors regenerálódás, stb..
Tudnék naturalban is, eddig úgy edzettem 29 évet, most megy kis teszto nem régóta, de óriási a különbség.
6/20 anonim válasza:
Mi a lol? Mit nem írtam jól? Egyébként meg az én dolgom, hogy cuccolok e vagy nem, nem tartozom senkinek elszámolással. 40 fölött nem árt egy kis tesztó.
Hazudhatnék is, de én őszinte vagyok mindig, ezért is utálnak itt sokan, mert én megmondom a frankót. Ennyi.
7/20 anonim válasza:
egy világ omlott össze bennem :D egyébként igazad is van, 40 felett már ugyis mindegy :D
8/20 anonim válasza:
Na látod. Világ? Nehogy már én bárkinek itt bármit is jelentsek. Én ahhoz kicsi vagyok..:)
9/20 anonim válasza:
azért kiváncsi lennék minek nyomsz :) mert ha súlyos mellékhatás nincs is a közérzeteden sem változott semmi? :))
10/20 anonim válasza:
Montez nagyobb, jobb formát tudsz így elérni mint fiatalabb korodban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!