Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen lehet valaki naturálon?

Ilyen lehet valaki naturálon?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jún. 7. 23:23
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
+szerintetek hány kg ha 180 cm körül van? És kb. mekkorák lehetnek a méretei?
2014. jún. 7. 23:24
 2/14 anonim ***** válasza:
lehetetlen
2014. jún. 7. 23:32
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet ilyen forma naturálban.
2014. jún. 8. 05:41
 4/14 anonim ***** válasza:
no
2014. jún. 8. 07:50
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet elérni Naturalon, amúgy szerintem olyan 90-100kg között van a karja olyan 48-50 lehet.
2014. jún. 8. 09:09
 6/14 anonim ***** válasza:

az lehet hogy a többség ezt nem tudja naturálan elérni, de nekem kb ilyen testem van, igaz van mögöttem vagy két évtizednyi natúr múlt jah és genetika!

kar tömegelés alatt 52, szálkásítva, mikor az ér kidurran már a bicepsz fölött, 46-47.

és nem versenyzek, csak életszenvedélyem ez a sport, mint itt némelyik embernek.

ha valaki egyéb adatkiváncsi, tömegelés alatt súly 110-115 kg

mikor már nagyon eres vagyok akkor kb 90 kiló

magasság 177 cm.

kar már leírva.

mellkas tömegelés alatt 140 cm, szálkásan 120-125 cm.

szóval lehet hogy a nagy átlag ilyen formát nem érne el, de pl nekem van olyan ismerősöm aki szintén hasonló forma, mint én vagy a képen lévő ember, ott edz a termemben, és nemhogy koxot, de még tápszert se fogyaszt, átlagban csaló kajákat eszik.

2014. jún. 8. 10:26
 7/14 anonim ***** válasza:
Akkor te genetikai csoda vagy.:) De tennél is ki képet magadról, mert írni bármit lehet. ÉS persze azt is lehet írni, hogy naturál vagy, senki nem tudja, hogy így van e.:)
2014. jún. 8. 10:30
 8/14 anonim ***** válasza:

sok ilyen ember van, mivel bodys körökben mozgok, elég sokféle embert látok.

aki komolyan edz azoknak a fele sem megy versenyre, és mások számára, pl mint az itt irogatók számára ezek az emberek szinte nem is léteznek.

max egy adott teremben edzők láthatják őket ha összefutnak velük.

képet neked nem küldök mert már elégszer cseréltünk képet, azt hiszem egyszer küldtem egy tömegelős képet neked, amikor egy hatalmas kézisúlyzóval bicepszezek.

az hogy a testmagasság minusz x abból kijön a szálkás tömeg, és a többség azt tudja elérni, az helytálló, de pl személyemben nem, és akit írtam edzőtársam ő is majdnem 100 kg körül van, eres, kb olyan forma, mint a képen lévő ürge, és még a tápszer sem kell neki.

ez a genetika, de szerintem ezt már sokszor kibeszéltük.

direkt nem is írtam, hogy miket eszek, mert akkor lenne csak elképedés, azok körében akik innen erről az oldalról szedtek minden infót, vagy nem láttak még jó genetikájú embert.

2014. jún. 8. 11:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Figyelj. Én 29 éve edzem és rengeteg teremben edzettem már, de olyat nem láttam naturálban, mint a linkelt kép. Szóval nekem továbbra sem hihető amit írsz. Amit küldtél nekem képet azon brutálisan sok zsír van rajtad ez leszálkásítva kb ott lenne ahol én vagyok 44-es karnál. De én legalább merek tenni képet és tudok is feltenni nem zsíros képet, ezzel tudom igazolni a hitelességem. Ha érted mire gondolok. De nem akarok ezen tovább vitázni, mindenki el tudja szerintem dönteni, hogy mi mond valósat.
2014. jún. 8. 11:20
 10/14 anonim ***** válasza:

azon a képen amit küldtem ha jól emlékszem, mert nem mai kép volt, a súlyom 110 körül volt és a testzsírszázalék 17-18 %os volt.

szóval lehet számolni.

lehet hogy neked a genetikád annyi enged amit, de másnak többet.

persze írni sok mindent lehet, de nehogy már azt kelljen bizonyítanom hogy az emberek milyennek látnak.

neked is volt egy véleményed ,nekem is, ez nem egyezett.

de mivel az edzőtársam is ilyen forma, azért azt írom el lehet érni, JÓ GENETIKÁVAL!

mivel átlagban egyszer szálkásítok le, átlagban nyár végére, az év többi részében 15-18 %os testzsírszázalékon vagyok, mert inkább erőemelős edzés végzek nagy súlyokkal.

ha te pl az év egész szakában alacsony testzsíron vagy, az a te hozzáállásod, de nekem a power edzésekhez kell a több zsír.

2014. jún. 8. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!