Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen lehet valaki naturálon?

Ilyen lehet valaki naturálon?

Figyelt kérdés
[link]
2014. jún. 7. 23:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

amúgy a képen látható ember is kb 10-11 %os testzsírral rendelkezik, csak annyi, hogy pont ideális a testalkata ehhez a sporthoz.

pici derék, széles hát és váll.

ez a genetika, vagy nem nyomott még gh-t, amitől majd bevastagszik mindenütt.

2014. jún. 8. 11:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Azon a képen bőven 20 felett van a testzsírszázalékod, de inkább 25. Szóval lehet számolni. Hidd el ha ide kitennénk egy képet, akkor nem rád írnák, hogy izmosabb vagy. Íme az enyém:

[link]

Rakj ki akkor magadról ilyen formát, de hasonlóan szálkás legyél. Mert tudod ebben a sportban az számít, hogy ki mit mutat, nem az amit írogatunk. Írni bármit lehet.

2014. jún. 8. 11:32
 13/14 anonim ***** válasza:

mivel te eres vagy, nyár végére pucolódok le én is, ami azt jelenti augusztus vége szeptember eleje mert most lett vége a tömegelős szezonnak.

akkor ha még itt leszel, nyomok egy képet.

azért egy tömegelős képet ne ahhoz hasonlíts már amikor valaki le van szálkásítva.

mivel nem nagy fotózom magam, majd ahogy száradok be, csinálok pár képet, de akkor sem fogom ide kirakni, esetleg privátban elküldöm.

a testzsírszázalék annyi volt amennyi, hiszen mérővel volt mérve.

2014. jún. 8. 11:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Jó mindegy. Majd küld akkor képet. Csak azért is tettem ki, hogy leszóltad a genetikámat. Pedig ha én tömeges vagyok, akkor gondolod, hogy mekkora vagyok, ha csíkos vállal, eresen van 44-es kar. :)
2014. jún. 8. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!