Nincs csodaszer a naturálon?
Szerintem ez tévedés, vagyis relatív kinek mi a csodaszer.
3 hónapja használtam 2 hétig HMB-t, amire kezdtem érezni már abba is hagytam anyagiak miatt.
A lényeg sikerült 5 hónap edzés után egy ajánlott Kreatin + HMB kúrát csinálnom ami 2 hónap volt.
Amit hozott szerintem egyenlő a kokszal szinte, bár nem kokszoltam csak hallottam.
67 kg voltam, bármennyire is hihetetlennek tűnik a mérleg 72.6 kg mutat :)
Ne is mondjam, hogy erőben mennyire változtam, durván észrevették mások is, hogy sokkal nagyobb súlyokkal bírok dolgozni.
Fekvenyomás : 65 kg-ról felment 75-80 kg-ra
Felhúzás : 110 kg felment 130-135 kg-ra
Guggolás : 100 kg-ról felement 120-ra
Nemtudom de én nem vártam sokat tőle, de amit hozott az valami csodával egyenlő szerintem.
Most biztos kapom a leszólást, hogy hülye vagyok és lemegy meg minden, nem jöhet ennyi fel.
Az izmok centivel mérhetően nőttek, a ruháimon érződik a legjobban, sokkal jobban feszítenek, főleg a felsők. Combon is nőtt +2.5 cm kb.
2 hete a súlyom ennyi, nem ment le belőle 1 g sem, sőt 0.5 kg nőtt még azóta.
Nem, természetesen megörökítettem a kúrát, lehet nem nagy, de nekem nagyon látványos a különbség. Itt a kép Marcii parancsolj :)
Hát szélesebb, tricepsz nagyobb, a vállak is :)
Szép munka. Köszönd a genetikádnak is. Én nem szólok le senkit, ez nagy fejlődés, majd 1 év múlva még jobb leszel ;)
Mindenki valahol kezdtek, csak sokan elfelejtik ezt !
Valóban zsírosodás nem észlelhető, csak ha fél órát nézem a derekad akkor max nagyon-nagyon pici ami alig észrevehető felment.
Kitartást ! Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!