Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nincs csodaszer a naturálon?

Nincs csodaszer a naturálon?

Figyelt kérdés

Szerintem ez tévedés, vagyis relatív kinek mi a csodaszer.

3 hónapja használtam 2 hétig HMB-t, amire kezdtem érezni már abba is hagytam anyagiak miatt.

A lényeg sikerült 5 hónap edzés után egy ajánlott Kreatin + HMB kúrát csinálnom ami 2 hónap volt.

Amit hozott szerintem egyenlő a kokszal szinte, bár nem kokszoltam csak hallottam.

67 kg voltam, bármennyire is hihetetlennek tűnik a mérleg 72.6 kg mutat :)

Ne is mondjam, hogy erőben mennyire változtam, durván észrevették mások is, hogy sokkal nagyobb súlyokkal bírok dolgozni.

Fekvenyomás : 65 kg-ról felment 75-80 kg-ra

Felhúzás : 110 kg felment 130-135 kg-ra

Guggolás : 100 kg-ról felement 120-ra

Nemtudom de én nem vártam sokat tőle, de amit hozott az valami csodával egyenlő szerintem.

Most biztos kapom a leszólást, hogy hülye vagyok és lemegy meg minden, nem jöhet ennyi fel.

Az izmok centivel mérhetően nőttek, a ruháimon érződik a legjobban, sokkal jobban feszítenek, főleg a felsők. Combon is nőtt +2.5 cm kb.

2 hete a súlyom ennyi, nem ment le belőle 1 g sem, sőt 0.5 kg nőtt még azóta.

2014. jún. 6. 20:13
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Alkatom 100% mezomorph. Zsírosodás nem tapasztalható, köldöknél lemértem, és deréknél is + 0.4cm feljött de az semmi :)
2014. jún. 6. 20:15
 2/17 anonim ***** válasza:
16%
Akkor gondolom ha a vagánykodás megy akkor a képcsinálással se lesz gond.
2014. jún. 6. 20:19
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Koksszal ennél sokkal több jön, szóval mégsem mérhető ahhoz hidd el. És te még eleve fejlődésben vagy 5 hónap edzéssel, anélkül is fejlődtél volna, nem a kreatin dobott rád ennyit. Majd 2-3 év után nyomj egy ilyen kúrát és akkor írd le hogy mi lett. kb semmi nem lesz. 29 éve edzem , tudom mit dumálok.:)
2014. jún. 6. 20:19
 4/17 anonim ***** válasza:
Ja igen, marcii-nak igaza van. Írni bárki tud akármit, de ez a sport arról szól, hogy ki mit mutat. Tehát tegyél képet, ha olyan fa sza a forma.
2014. jún. 6. 20:21
 5/17 anonim ***** válasza:
És ez amúgy kit érdekel? Elérted azt, amit bárki el tud naturálon pár hónap alatt, lehet, hogy ha amiatt is volt, amit szedtél is max pár héttel gyorsabban sikerült. 135 kg-s felhúzás pedig kínai súlyemelő kislányok bemelegítése guggoláshoz. De remélem facebookra is kiirod, hogy lássák milyen fasza gyerek vagy. :)
2014. jún. 6. 20:29
 6/17 A kérdező kommentje:

Nem, természetesen megörökítettem a kúrát, lehet nem nagy, de nekem nagyon látványos a különbség. Itt a kép Marcii parancsolj :)

[link]

2014. jún. 6. 20:32
 7/17 anonim ***** válasza:
Látszik a fejlődés, de ezt elérted volna kreatin nélkül is.
2014. jún. 6. 20:34
 8/17 A kérdező kommentje:
Istenem, nem menőségből és még FB sincs, hogy feszengjek. Kisfaluból származok ;) Nem az az ember vagyok akit te gondolsz.
2014. jún. 6. 20:34
 9/17 anonim ***** válasza:

Hát szélesebb, tricepsz nagyobb, a vállak is :)

Szép munka. Köszönd a genetikádnak is. Én nem szólok le senkit, ez nagy fejlődés, majd 1 év múlva még jobb leszel ;)

Mindenki valahol kezdtek, csak sokan elfelejtik ezt !

Valóban zsírosodás nem észlelhető, csak ha fél órát nézem a derekad akkor max nagyon-nagyon pici ami alig észrevehető felment.

Kitartást ! Gratulálok!

2014. jún. 6. 20:48
 10/17 anonim ***** válasza:
az én csodaszerem a koffeines no fokozók, méreteim nem nőnek tőle, de az erő állóképességem meghatványozódik, pláne, ha pánikrohamot is kapok tőle, akkor aztán nincs megállás :D
2014. jún. 6. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!