Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nincs csodaszer a naturálon?

Nincs csodaszer a naturálon?

Figyelt kérdés

Szerintem ez tévedés, vagyis relatív kinek mi a csodaszer.

3 hónapja használtam 2 hétig HMB-t, amire kezdtem érezni már abba is hagytam anyagiak miatt.

A lényeg sikerült 5 hónap edzés után egy ajánlott Kreatin + HMB kúrát csinálnom ami 2 hónap volt.

Amit hozott szerintem egyenlő a kokszal szinte, bár nem kokszoltam csak hallottam.

67 kg voltam, bármennyire is hihetetlennek tűnik a mérleg 72.6 kg mutat :)

Ne is mondjam, hogy erőben mennyire változtam, durván észrevették mások is, hogy sokkal nagyobb súlyokkal bírok dolgozni.

Fekvenyomás : 65 kg-ról felment 75-80 kg-ra

Felhúzás : 110 kg felment 130-135 kg-ra

Guggolás : 100 kg-ról felement 120-ra

Nemtudom de én nem vártam sokat tőle, de amit hozott az valami csodával egyenlő szerintem.

Most biztos kapom a leszólást, hogy hülye vagyok és lemegy meg minden, nem jöhet ennyi fel.

Az izmok centivel mérhetően nőttek, a ruháimon érződik a legjobban, sokkal jobban feszítenek, főleg a felsők. Combon is nőtt +2.5 cm kb.

2 hete a súlyom ennyi, nem ment le belőle 1 g sem, sőt 0.5 kg nőtt még azóta.

2014. jún. 6. 20:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

neked ezek a tápszerek bejöttek!

valójában látványos a fejlődés, de ez nem azt jelenti, hogy az első évben kicsit zsírosabb fazonnal szinte semmi tápszer nélkül, csak kajával ezt nem tudtad volna hozni, később is ráértél volna egy ilyet stack-et benyomni.

de elismerésem, jó a genetikád, csak így tovább.

de ha majd naturálan azt eléred, amit én, akkor írj ide megint.

nyakból nyomás:4*6 100 kg

guggolás 170 kg 4*10

felhúzás 200 kg 4*10

egyazon súllyal megy a 4 sorozat, 10 ismétlés, 1 perc pihenő a sorozatok között.

ha majd így megdob a kúra, akkor várom válaszod.

itt valaki írta hogy több évtizede nyomja, hát én is kb annyi ideje!

2014. jún. 6. 21:52
 12/17 anonim ***** válasza:
55-ös te véletlen nem az a birkozó vagy, aki naturálon volt az olimpián és minden hülyeséget össze hazudozik csak, hogy terjessze a hülyeségét meg trollkodjon kicsit? Ha nem, akkor ne vedd magadra :)
2014. jún. 6. 22:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Pityu keversz te valakivel, de remélem csak szórakozol!

Van itt száz ember, aki ezt olvassa, és ha akar , ír.

Azt mert van két vagy három ugyanannyi százalékon lévő ember, te ilyen messzemenő következtetést vonsz le, hm?

Benéztél valamit, én edzőterem tulaj vagyok, néha írok ide, vissza is tudsz olvasni a válaszaim között, bár nevem nincs kinn, és a százalékom is változik , mert a politika rovatban írok sokat.

De az nem azt jelenti, hogy néha mikor pangás van a teremben, nem írnék ide.

2014. jún. 6. 22:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem ő az. Egyébként én írtam a 29 evet. De ez nem nagy előny, hiszen naturalban kb 5 évig lehet fejlődni , utána azt lehet tartani egyre nehezebben. Főleg 40 fölött. Én ezt tapasztaltam.
2014. jún. 6. 22:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Uhh,belőled brutális állat lesz.Nagyon jó genetikád van
2014. jún. 6. 22:22
 16/17 anonim ***** válasza:
Látszik a kulonbség de a fények is mások. Ez nem szteroidszerű de szép fejlődés.
2014. jún. 6. 22:51
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. jún. 6. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!