Nincs csodaszer a naturálon?
Szerintem ez tévedés, vagyis relatív kinek mi a csodaszer.
3 hónapja használtam 2 hétig HMB-t, amire kezdtem érezni már abba is hagytam anyagiak miatt.
A lényeg sikerült 5 hónap edzés után egy ajánlott Kreatin + HMB kúrát csinálnom ami 2 hónap volt.
Amit hozott szerintem egyenlő a kokszal szinte, bár nem kokszoltam csak hallottam.
67 kg voltam, bármennyire is hihetetlennek tűnik a mérleg 72.6 kg mutat :)
Ne is mondjam, hogy erőben mennyire változtam, durván észrevették mások is, hogy sokkal nagyobb súlyokkal bírok dolgozni.
Fekvenyomás : 65 kg-ról felment 75-80 kg-ra
Felhúzás : 110 kg felment 130-135 kg-ra
Guggolás : 100 kg-ról felement 120-ra
Nemtudom de én nem vártam sokat tőle, de amit hozott az valami csodával egyenlő szerintem.
Most biztos kapom a leszólást, hogy hülye vagyok és lemegy meg minden, nem jöhet ennyi fel.
Az izmok centivel mérhetően nőttek, a ruháimon érződik a legjobban, sokkal jobban feszítenek, főleg a felsők. Combon is nőtt +2.5 cm kb.
2 hete a súlyom ennyi, nem ment le belőle 1 g sem, sőt 0.5 kg nőtt még azóta.
neked ezek a tápszerek bejöttek!
valójában látványos a fejlődés, de ez nem azt jelenti, hogy az első évben kicsit zsírosabb fazonnal szinte semmi tápszer nélkül, csak kajával ezt nem tudtad volna hozni, később is ráértél volna egy ilyet stack-et benyomni.
de elismerésem, jó a genetikád, csak így tovább.
de ha majd naturálan azt eléred, amit én, akkor írj ide megint.
nyakból nyomás:4*6 100 kg
guggolás 170 kg 4*10
felhúzás 200 kg 4*10
egyazon súllyal megy a 4 sorozat, 10 ismétlés, 1 perc pihenő a sorozatok között.
ha majd így megdob a kúra, akkor várom válaszod.
itt valaki írta hogy több évtizede nyomja, hát én is kb annyi ideje!
Pityu keversz te valakivel, de remélem csak szórakozol!
Van itt száz ember, aki ezt olvassa, és ha akar , ír.
Azt mert van két vagy három ugyanannyi százalékon lévő ember, te ilyen messzemenő következtetést vonsz le, hm?
Benéztél valamit, én edzőterem tulaj vagyok, néha írok ide, vissza is tudsz olvasni a válaszaim között, bár nevem nincs kinn, és a százalékom is változik , mert a politika rovatban írok sokat.
De az nem azt jelenti, hogy néha mikor pangás van a teremben, nem írnék ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!