Lefotózzátok nekem, hogy ti mibe teszitek a kajátokat?
Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 13:35
11/30 anonim válasza:
Igen igen :) de elég érdekes lehet,hogy egy ilyen gyógyszertől nő az állóképesség :)
12/30 anonim válasza:
Mivel hogy béta-2 aktivátor.
Ezen receptorok pedig elég sok helyen jelen vannak, elég kiterjedt skálájú jelátviteli végfolyamatokkal.
13/30 anonim válasza:
esküszöm kipróbálom :D van itthon ilyen gyógyszer :)
14/30 anonim válasza:
Érdekes, de ha megnézed akkor sok gyógyszer nem arra készült eredetileg, hogy sportolók doppingoljanak vele. pl mi a cégünk gyárt retabolilt (injekciót) ami deca durabolin, azaz nandrolon decanoát. Ez sem azért gyártjuk, hogy kokszoljanak vele a sportolók, hanem betegség utáni legyengült állapot miatt, illetve krónikus veseelégtelenség következtében fellépő vérszegénység kezelésére.
16/30 anonim válasza:
bázzegg ennyit egy hét alatt nem eszek meg
17/30 anonim válasza:
A rizsadagot én sem, de a hús az nem tűnik soknak.:)
18/30 anonim válasza:
Sandorzsolt szóval a cégetek gyártja a koxot, érdekes. Akkor gondolom el szokott tűnni néhány adag általad;)
19/30 anonim válasza:
jujjj 18 as ez nagy volt :DDDDDD
20/30 anonim válasza:
Nem az üzemekben dolgozom. Minőségbiztosító vagyok.
Egyébként sem kockáztatnám az állásom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!