Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan parotok, aki egy etkezesre megette a ti kb. egy heti kajatokat? Hogy viszonyultatok hozza?
A párom is ilyen. Mókás, mert jó ha van 60 kiló (szerintem nincs annyi), és azt mondta, neki a súlytartáshoz kell napi 5000 kalória. De szeretne kicsit felszedni.
Ilyenkor meg pláne sokat eszik, hiszen egész nap a hidegben dolgozik, az minden energiáját kiveszi.
A megoldás nálunk az, hogy olyat főzök, amit szeret és ami kalóriadús, utána pedig együtt nasizunk. És persze mindkét esetben arra is ügyelek, hogy lehetőleg ne méregdrága dolgok legyenek. Gyümölcsnek például most alma, mert feleannyiba kerül, mint a banán :)
Emellett ha odafigyelek, kiegyensúlyozottabb lesz az étrendje is, bár neki nem szokott probléma lenni a gyomrával.
Mondjuk olyan neki eszébe se jutna, hogy az én ajándékom kibontja és beleeszik, akkor se, ha együtt élünk. Ezt a dolgot beszéld meg vele. És esetleg azt kérdezd meg, hogy ha eddig odafigyelt, akkor most miért nem? És nem lehetne-e azt az időszakot visszahozni. :)
van pénze a keresetéből ételre? ha igen, akkor undorító vagy!
egy férfi enni szokott. 1-2 l joghurt nekem is lecsúszik minden nap. 50 ezer forint könnyen elmegy ételre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!