Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nektek milyen gyakorlat a...

Nektek milyen gyakorlat a kedvencetek egyes izomcsoportokra?

Figyelt kérdés
Melyik vált be leginkább? Mert nekem pl. mellre a ferdepados nyomás, hátra a szűk húzódzkodás, vállra az állighúzás, lábra előguggolás. Ilyenekre gondolok. Nektet mi válik be legjobban?
2014. aug. 17. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs ilyen, hogy melyik válik be, mert több gyakorlat megy egy izomcsoportra és EGYÜTT lesz meg az a hatás, amit el szeretnék érni.

de a kedvenceim: mell: döntött padon nyomás egykezesekkel, hát: nagy súlyos evezés, váll: egykezesekkel vállból nyomás, tricepsz: fekve homlokra engedés francia rúddal, bicepsz: állva francia rúddal, láb: guggolás.

2014. aug. 17. 15:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyon nem ugyanaz, amit a legjobban élvezek, meg ami a legjobban beválik. A guggolást pl. utálom, de óriási bedurranás van tőle a combomban, hiába szeretek jobban lábfeszítő gépeken bohóckodni, nem attól fogok fejlődni.

Kedvenc gyakorlataim:

Mell: áthúzás

Tricepsz: tricepsz nyújtás nyak mögött

Hát: döntött törzsű evezés

Bicepsz: koncentrált

Combhajlító: merevlábas felhúzás

Combfeszítő: kitörés

Váll: vállból nyomás egykezesekkel

2014. aug. 17. 15:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem az a kedvencem, amit a legjobban érzek gyakorlat közben és amitől a legjobban fáj, bedurran az izom . Pl. sima fekvenyomást sosem éreztem és nem is fejlődtem tőle viszont döntött padon már igen, ugyanez vállnál, mert az oldalemeléseket sosem éreztem az állig húzást annál inkább. Azt hittem más is így van ezzel, hogy különböző embereknek különböző gyakorlat jobban bejön egy izomcsoportra.
2014. aug. 17. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát így is van, nem? Más embereknek más jön be, nem ugyanazokat írtuk mindhez.:)
2014. aug. 17. 16:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Guggolás. :)
2014. aug. 17. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!