14éves fejlett fiú vagyok, lehet súlyzóznom?
Figyelt kérdés
Olyan sullyemelésekre gondolok mint a bodyBuilding-esek2014. aug. 16. 21:17
1/6 anonim válasza:
Épp abban a korban vagy, hogy elkezdheted, igen. Az elején mindenképp menjen átmozgató edzés 2-3 hónapig, vagy saját testsúlyos edzés még egy évet. Olvasd el a Sárga Kapszulát, ha érdekel a sport.
2/6 anonim válasza:
Szerintem még egy évig mehetne saját testsúlyos edzés.
3/6 anonim válasza:
Még 1-1.5 évig csak saját testsúllyal edz.
4/6 anonim válasza:
Én csak a saját testsúlyos edzést ajánlom 2-3 évig. Ha azután is gyurma szeretnél lenni akkor kezdj bele.
5/6 anonim válasza:
Ha el is kezded egyelőre csak kis súlyokkal csináld, de jobba a saját testsúlyos 15-6 éves korodig!
6/6 anonim válasza:
saját testsúly 1 évig de rendszeresen és jó táplálkozással. ezalatt olvass rengeteg tudományos forrást a táplálkozásról, edzésről, pihenésről, közben kísérletezz, neked mi válik be. tudományos cikkek alatt nem testépítőset értek(pl sárga kapszula) hanem valódi tudományos kutatásokat, sportolói eredményeket, ÚJ eredményeket. ha csak azt akarod hogy megmondják, mit csinálj, akkor dobozgondolkodásod lesz mint a legtöbb sportolónak.
majd ha ezek mennek, akkor lehet kisebb súlyokkal kezdeni, és továbbra is folyamatosan tanulni. és felülvizsgálni az ismereteidet, gyakorlataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!