Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetséges, hogy ilyen jó...

Lehetséges, hogy ilyen jó genetikám legyen?

Figyelt kérdés
Már egy ideje edzek és mindenki mondja hogy mennyire kezdek kipattani és milyen kis bivaly vagyok már. énis látom a tükürben hogy durván jól növögetek egy hónap alatt 3-4 kg szokott jönni szinizomban és közben szálkásodok. pedig nem figyelek az étrendre meg nem is szedek ilyen porokat és mégis igy jobban fejlödök tisztán, már szerintem kezdenek félni tőlem a teremben meg az uccán. akkor meg minek kellenek ezek a porok meg számolgatni hhogy hány deka brokkolit eszek egy nap?? szerintem ti csak szarul edzetek az a baj vagy nekem van ilyen jó genetikám ehhez? most ezzel nem akarom elrontani a kedvetek, gondolom rossz érzés lehet rájönni hogy eddig mindent szarul csináltatok de ha egyszer vannak ilyenek mint én... majd egyszer leirom hogyan is meegy ez de csak azt mondjátokmeg hogy mitől lehet hogy ilyen gyorsan fejlődök?? lehet annyi a tesztoszteronom mint másnak koxxal?
2014. aug. 16. 21:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem is paródia volt. Elismerésem kérdező, megröhögtettél.
2014. aug. 16. 22:07
 12/28 anonim ***** válasza:
40%

"egy hónap alatt 3-4 kg szokott jönni színizomban"

aki keményen szteroidozik annak jön szín izomba 4 kg egy hónap alatt.. biológia lehetetlenség hogy neked csak úgy 1 hónap alatt 4kg izom jön!

"meg nem is szedek ilyen porokat"

Azok a porok tudod fehérje meg szénhidrát ami az ételekbe is megtalálható... amik felelősek az izom fejlődéséért meg amúgy a fejlődő szervezetért!

Ezeket szervezet számár az alapvető tápanyagokat azért szokták por formájába árulni mert úgy az ember vízzel vagy tejjel feloldva többet tud bevinni a szervezetbe és úgy jobban fejlődik az izomzat!Mert az izom és a szervezet nem a belélegzett levegőből épül és fejlődik!

Te is csak a sok tudatlan egyike vagy akik csak azt látják hogy "POR" de fogalmuk sincs hogy mi az agy mi van benne!

2014. aug. 16. 22:10
 13/28 anonim ***** válasza:
18%
Várj 52%-os. Csak viccelt a kérdező.
2014. aug. 16. 22:12
 14/28 anonim ***** válasza:
60%
Hmm szóval a te kis vajas kenyereddel havi 3-4 kiló izom jön fel.... Kérlek mesélj még.
2014. aug. 16. 22:21
 15/28 anonim ***** válasza:
Képet!!!!!!!!!! :D
2014. aug. 16. 23:12
 16/28 A kérdező kommentje:
Nem veszitek komolyan az egészet... Nekem barátnőm még nálam is durvábban izmosodik pedig csak minden második nap edz és ő is otthon alakformálóvideókra. Mondtam is neki, hogy milyen szépen fejlődik és pár nap alatt látható eredményeket ér el. Kicsit még irigykedek is rá pedig nő. Egyértelműen Lehetséges hogy van aki gyorsabban izmosodik az átlagnál.
2014. aug. 16. 23:23
 17/28 anonim ***** válasza:
10%
Aha, gondoltam, hogy olvastad azt a kérdést és onnan merítetted az ötletet. Az a nő nem volt semmi és halálosan besértődött, mikor leírtam neki az igazat. És persze jött a barátnő, aki szerint minden testépítő bunkó állat. Szép kis csata volt.:)
2014. aug. 17. 07:24
 18/28 anonim ***** válasza:

Pedig igaza van a kérdezőnek! Nézzük csak: megesz mondjuk 1 kg lisztet egy nap. Abban van 120 g fehérje. Ebből mondjuk 30 beépül az izomzatba. Az ugye napi 120g testsúlynovekedes. Már meg is van majdnem 4 kg plusz szinizom havonta, látod? Ugye milyen frankó? :D

Milyen kár hogy nem igy működik a biológia amúgy, nem? :D

2014. aug. 17. 07:50
 19/28 anonim ***** válasza:
Akkor én még elég béna vagyok :-D Amúgy soha nem a mérleg számít hanem amit a tükör mutat! Egy hónapja még 91 kg voltam, most 83 körül vagyok, mégis jobban nézek ki! Azért annyira mégse vagyok béna, mert többet fogytam egy hónap alatt mint amennyit a kérdezõ felszedett állítólag :-D Amúgy a havi 4 kiló még cuccal is necces meg annak nagy része úgyis víz.
2014. aug. 17. 08:40
 20/28 anonim ***** válasza:
10%
xabi, te más ligában játszol te versenyző vagy. Itt magasan neked van a legjobb formád ez egyértelmű és ehhez nem elég a tömeg.
2014. aug. 17. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!