10 kg-s súlyzóval erősödhetek?
10kg kevés szerintem, de a semminél minden hatásosabb.
A fehérjétől nem hízol, csak a shakeben levő cukorra és zsírra figyelj, szerintem kevered a tömegnövelővel. 10 kg-s edzéshez kb felesleges, nem végzel vele akkora munkát, hogy ne tudd simán húsból bevinni a kellő fehérjét. Persze ezeket akár edzés nélkül is lehet fogyasztani, szóval ha bajod van a sütögetéssel vagy akármi, csak hajrá. :)
Nem kell mindennap edzeni és az étrenden múlik a dolog nagyobbik része.
A fehérjét nem tudod "szedni", ahogy a többi kaját sem szeded, hanem eszed. Kivéve, ha egyébként is úgy mondod, hogy beszedtem egy szendvicset? :)
A fekvőtámasz jó, de az csak mell-tricepsz gyakorlat, meg kicsit váll. Azért több izom van egy emberben és mindre érdemes edzeni.
Javaslom, olvasd el a Sárga kapszulát és a Fegyencedzést. Mindkettő egy könyv címe, letölthető, illetve megvásárolható. A Fegyencedzésben csak a gyakorlatokat nézd, azok nagyon jók, a többi csak marketing bullshit.
A 10 kilós súly egy-két hónapig lesz csak elég, de ha fér mér rá, akkor jó lesz, majd veszel még tárcsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!