Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hol találok olyan edzésterveze...

Hol találok olyan edzéstervezet nők részére, amit otthon, két súlyzóval meg tudok csinálni?

Figyelt kérdés
Főleg a comb-fenék has tájékra kellene. Elég furcsán néz ki, hogy a vádlim nagyon izmos, szinte kőkemény, viszont a combom és a fenekem csúnya narancsbőrős. Illetve van egy kis hasam, azt is el szeretném tünteti. Tudtok nekem ebben segíteni?

2014. aug. 13. 18:40
 1/8 A kérdező kommentje:
Illetve nagy, lógós melleim vannak, szeretném őket is fezesíteni.
2014. aug. 13. 18:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Lógós mellet már nem lehet edzéssel feszesíteni, ez nem működik sajnos. Ha a tartószalagok kilazultak, akkor az úgy marad, hiába erősödik a mellizom.

Egyébként bodybuilder.hu-n találsz női terveket is.

A siker nagy része az étrenden műlik. Helyi zsírleadás pedig nincs. Nem lehet csak egy-két kiválasztott helyről fogyni!

2014. aug. 13. 19:11
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :) Ott nézegettem edzésterveket, de akkor most már tudom, hogy miért nem valltak be. Azaz persze, erősödtem, feszesedtem tőle, sokáig csináltam is, de nem hozott olyan nagyon látványos eredményt, ezért keresek mást. Sajnos mivel még fiatalabb vagyok a szüleimmel élek, azt eszem amit ők csinálnak vagy mondják, hogy csináljak meg, nagyon sok pénzük pedig nincs egészsége kajára, így étrendileg nagyon meg van kötve a kezem :/
2014. aug. 13. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Sajnos pedig az étrend a legfontosabb. :(
2014. aug. 13. 19:49
 5/8 anonim ***** válasza:

HIIT edzést tudsz otthon is csinálni. Vagy kezdd el a fegyencedzést, az feszesít és erősít mindenhol és súlyzó se kell hozzá. Két kis kézi súlyzóval sok mindent nem fogsz tudni csinálni.

Lógós mellre nincs csodaszer, de pl a fekvőtámasz (de akármilyen mellizom-erősítő gyakorlat pl), kifejezetten javít a formán.

2014. aug. 14. 10:00
 6/8 A kérdező kommentje:
A húzódzkodást lehet helyettesíteni valamivel? Nincs a laskásban semmi, amivel meg tudnám csinálni, és csinálni sem tudok, mert albérletbe lakunk :/ a fegyencedzés jónak hangzik, csinálni fogom :)
2014. aug. 15. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudod helyettesíteni. Hátizomra tudsz egykezes evezést végezni súlyzóval, de az akkor sem ugyanaz, mint húzódzkodni.
2014. aug. 15. 12:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Akkor valahogy megpróbálom megoldani, köszönöm :)
2014. aug. 15. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!