Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezt szerintetek meg lehet...

Ezt szerintetek meg lehet csinálni?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy tömegelek 3. hónapja és a kelleténél egy "kicsit" több zsír jött már fel. Valószínű nem figyeltem eléggé a ch mennyiségre, de most már mindegy, megvan a baj.

Arra gondoltak, hogy most felfüggesztem a tömegelést és szigorú szálkásító diétával és aerobozással lepucolom a zsírt, majd ha leszálkásítottam, akkor elkezdem újra, de már ésszel és nagyon kontrolálva a tömegelést.


Szerintetek ezt meg lehet csinálni, nem csinálok vele kárt?



2014. aug. 15. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze ezt mindenki így szokta :) csak nem 3 hónap után :) mehet a diéta ha úgy gondolod
2014. aug. 15. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy a diéta után valószínűleg vesztesz annyi izmot, hogy majdnem ugyanúgy nézz ki, mint a 3 hónapos tömegnövelés előtt.


Ha hízékony alkat vagy, akkor érdemes magasabban tartani kicsit a zsírt, mérsékelni a ch-t (nem ketogén tömegnövelésre gondoltam, csak az inzulinszint alacsonyabban tartása érdekében).

2014. aug. 15. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy a testépítés folyamata tömegelésből és szálkásításból áll, csak úgy terveztem, hogy olyan 8-12 hónapig nyomom a tömeglést.
2014. aug. 15. 19:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Mennyi legyen a ch és mennyi a zsír? És a zsír miből legyen?
2014. aug. 15. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Tömegelésre gondolsz? Akkor legyen mondjuk 1,5-2g*ttkg a zsír, a ch meg 2-3g*ttkg, először inkább legyen kevesebb, mint több.

Telítetlen: magvak, lenmagolaj, olívaolaj

Telített: kókuszzsír; zsíros húsok; tojássárgája; feldolgozott, de adalékanyagmentes, lehetőleg házi disznókészítmények (kolbász, szalonna simán ^^)

2014. aug. 15. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:

Tehát ha jól értem, akkor az 5 g ch helyett mondjuk fele arányban legyen a ch és zsír, ugye?

De ezt mondjuk szerintem képtelenség pontosan kimérni, hogy mennyi a zsír. Hogy mondjuk egy kolbászban, szalámiban mennyi van, vagy mondjuk egy oldalsban mennyi a zsír, stb. Tehát ezt tényleg csak érzésre lehet, nem?

2014. aug. 16. 08:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyjából azért lehet tudni. Én 50 gramm szalonnára 30 gramm zsírt szoktam számolni.
2014. aug. 16. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!