Mennyire van hatással az izmaimra a következő Multivitamin + Ízületvédő? (Lent)
Sziasztok!
15 éves, Mezomorf srác vagyok(181cm - 70kg), pár hónapja edzem, Calisthenics-et, tehát szabad testsúlyos edzést végzek, egész szépen emglátszik+ erősödtem is, de csak most kezdtem el fogyasztani Multivitamint, és ízület erősítőt, ugyanis érzem, hogy most már kellene :)
Multivitamin: Multi-Pro Plus 30 Pak
Ízületvédő: Joint-X 100db
Tehát mennyire fogok pozitív hatást tapasztalni, valamint segítnek-e ezek a fejlődésben?
Multivitamin: Multi-Pro Plus 30 Pak
Ízületvédő: Joint-X 100db
Válaszaitokat előre is köszi! :D
Persze, az ízületvédőt azért vettem, mert kezdem érezni néhány gyakorlatnál, hogy nincs rendben a vállam vagy a könyököm, igyekszem kipihenni magam minden edzésnap után 1 nap szünet, így még nem krepált be egy ízületem sem, de a calisthenics-nél sosem lehet tudni, elég egy félresikerült mozdulat, és máris kificamodott valamid(Mondjuk ez minden sportra igaz) :)
Nos, privátban kaptam egy üzenetet, mely szerint
-A Multivitamin készítmények nem segítő, hanem ártó hatással vannak a szervezetre
-A Calisthenics nem szabad testsúlyos edzés
-Mezomorf testalkat nem létezik(:o)
-És az ízületvédő sem produkál semmilyen javulást.
Én egyik ponttal sem értek egyet, de szeretném a Ti véleményeteket is meghallgatni, mindig jól jön, ha valami újat tudok meg az adott témában :)
Ráhibáztál xD Ennyire ismert alak lett ez a gyerek? XD
De durva :o Most pedig nem tudom,hogy külön kérdést nyissak, vagy itt is kapnék rá választ, hogy:
Ugye így elég nagy a költség, hogy minden hónapban Multi-Pro Plus + évente 2*2 hónap ízületvédő, így havi 10.000 ft-ból jönnék ki. Szóval. Edzésnapokon ezt a kombót szedném, nem edzésnapokon pedig Mega Daily One Plus + Vita-C 1100 + 1000mg Omega 3 :) Így kb havi 12 nap nem edzek, és 6000ft alá vinné a költségeket/hó, csak nem tudom, hogy ez így a szervezetemben jó-e. Szerintetek elég a Mega Daily One Plus + C + Omega3 nem edzésnapokon, vagy hanyagoljam ezt a kombót?
Értem :) Én csak azért szerettem volna a multi pro-t, mert ugye van benne sőlőmag kivonat és egyéb nyalánkságok, viszont a MDO Plus + kis kiegészítés anyagiasabb megoldás lenne :)
Köszönöm a válaszokat, persze még jöhetnek nyugodtan, ha valakinek van mondandója!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!