Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok ízületvédőt ajánlani?

Tudnátok ízületvédőt ajánlani?

Figyelt kérdés

Rengeteg fajta van a piacon. Olyan kéne ami regenerál is, tehát nem csak megelőz. Fekvenyomás közben az első szériánál fáj a váltam rendesen. Ahogy folytatom kezd szűnni.

Árba teljesen mindegy csak hasson, de más tippet is szívesen fogadok. köszönöm.!

2014. aug. 5. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Arthroxon Plus
2014. aug. 5. 12:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi.! zöld kéz ment.

Várok még tippeket.

2014. aug. 5. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Bár nekem különösebb tünetem nem volt azon kívül, hogy egyes gyakorlatot nehézséget jelentettek, mint pl. a tárogatás, de nekem az Universal Jointment Sport jött be eddig a legjobban.

Az Arthroxont még nem próbáltam, de a builder (Bunny) szerint tutiság, mondjuk őt a Scitec szponzorálja, így azért óvatosan kezelem, amit a termékeikről mond. Egy próbát mindenesetre megérhet, főleg ha itt is tapasztalat alapján ajánlják.

2014. aug. 5. 13:17
 4/4 tap bela ***** válasza:

Ajánlom a figyelmedbe:

...90db-os kiszerelés = 2.940Ft-os nagyon jó áron

MT - Joint

- Glükozamin-HCL 1000mg

- Kondroitin szulfát 300mg

- MSM 500mg

- Zöldkagyló kivonat: 500mg

2014. aug. 5. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!