Olyan problémám van, hogy a nagy kapszulákat nem tudom lenyelni kiskorom óta. Tudnátol nekem ajánlani kisebb fajta vitaminokat?
Az MDO tényleg kicsit nagy, én is küszködtem vele eleinte.
-van olyan multi, amelyiknél egy adag 8 tabletta, de azok kisebbek (bár ebben várom a megerősítést, mert ezzel a termékkel konkrétan nincsen tapasztalatom, csak itt olvastam gyk-n)
-kaphatók egyes mikrotápanyagok por formában is
Amit én eddig próbáltam, és nem volt vele gondom:
Now Foods Adam: normál méretű kapszulák.
San Dr. Feel Good: normál méretű, bevonatos tabletta.
Amivel nekem is meggyűlt a bajom:
ISS Super Multivitamin Pak szójalecitin tablettája, egyszer úgy elakadt, hogy percekig csücsült a nyelőcsövemben, én meg össze-vissza öklendeztem. Főleg emiatt nem rendelem ezt, mert már előre ráparázok, hogy lemegy-e.
Optimum Opti-Men: Ez eddig csak egyszer akadt meg, akkor sem vészesen. Nem nagy, de olyan, mint a préselt fűrészpor. :) Kicsit megnyálazva, bő vízzel azért lemegy.
ja, a kapszulát szétnyitod megeszed a port és kész. de a daily vitamin tényleg könnyen lemegy. akkora mint a scitec ca-mg.
egyébként nem tudom elképzelni, hogy valaki ne tudna lenyelni egy nagyobb tablettát, kapszulát. vedd a szádba, igyál hozzá egy kis vizet, de még ne nyeld le ezzel a kortytyal, csak forgasd meg a szádban a vízzel, és ezt próbáld meg lenyelni úgy, hogy iszol rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!