Kezdő testépítő vagyok, hogy csináljam?
195cm vagyok, és 77kg,van rajtam bőven zsír felesleg... Most szeretnék elkezdeni konditerembe járni.Mit javasoltok, kezdjek el túlsúlyosan kondizni, vagy először égessem le a zsírt futással, meg ilyenek? Gondolom nemúgyvan, hogy bemegyek és végigmegyek az összes gépen?!
Szóval szeretnék valami sorrendet, vagy edzéstervet... Heti 3x akarok menni. A célom az lenne, hogy valami normális testet összetudjak hozni pl. [link]
Tehát nem akarok én 50-es karokat meg ilyenek, csak aránylag jól kinézni, tudom hogy nehhéz elérni a képen látható alakot, de legalább megközelíteni ezt az alakot szeretném... Milyen edzéstervre van szükségem, esetleg fussak is 1x-2x mellé? Multivitamint szedni fogok, de többet nem akarok
Tehát edzés után eszek/iszok egy ilyen tejsavó protein keveréket, és megvan oldva a kajálás? Vagy emellé még egyek is?
Az összes ilyen tejsavóprotein jó? Tudom, hogy ez nem a reklámnak a helye, de tudtok ajánlani valami olyat, ami árban és minőségben is jó? ha van ilyen...
Íz nemannyira érdekel

Mostmár tiszta! :)
Egy ilyen meddig tartana ki, ha csak edzés után innák? [link]

Akkor összegezve először tömegnövelést fogok csinálni, eszek 3 óránként egy kiadósat, lehetőleg húst, vagy tejterméket, aztán edzés után lehúzok egy ilyen tejsavó cuccot, és egy jó hosszú alvással engedem hogy nőjenek azok az izmok :D
Na mit rontottam el? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!