Kezdő testépítő vagyok, hogy csináljam?
195cm vagyok, és 77kg,van rajtam bőven zsír felesleg... Most szeretnék elkezdeni konditerembe járni.Mit javasoltok, kezdjek el túlsúlyosan kondizni, vagy először égessem le a zsírt futással, meg ilyenek? Gondolom nemúgyvan, hogy bemegyek és végigmegyek az összes gépen?!
Szóval szeretnék valami sorrendet, vagy edzéstervet... Heti 3x akarok menni. A célom az lenne, hogy valami normális testet összetudjak hozni pl. [link]
Tehát nem akarok én 50-es karokat meg ilyenek, csak aránylag jól kinézni, tudom hogy nehhéz elérni a képen látható alakot, de legalább megközelíteni ezt az alakot szeretném... Milyen edzéstervre van szükségem, esetleg fussak is 1x-2x mellé? Multivitamint szedni fogok, de többet nem akarok

De be tudjuk vinni. Pl a te esetedben kellene 160g fehérje naponta. Ez kb 700g csikemell. És mindent nyersen mérünk, számolunk, nem főzés, sütés után.
Tehát nem nagy dolog betolni ennyi csirkét és ha megy mellé még tojás, túró, akkor elég lehet akár napi fél kg csirke is. Szóval simán megvan ez szilárd kajából is.
Csak ugye edzés után könnyebb betolni egy turmixot, mint elrágni 200g csirkét 100g rizzsel. És hamarabb is szívódik fel a tejsavóprotein.
Saját döntés, hogy beviszed tisztán szilárd kajából a fehérjét vagy egy részét tápkiegből fedezed. Aki beviszi szilárdból az is ugyanolyan izmos lesz, mint az aki egy részét tápkiegből fedezi.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!