Protein Express, My Protein Isolate, vagy 100% whey protein professionalt ajánlanátok? Ki melyiket próbálta? Mi a véleményetek a termékekről, melyik és miért éri meg jobban?
Megint 3 olyan terméket szeretne valaki véleményeztetni, ami alapból képtelenség. Ugyan is az első egy kevert fehérje, a második egy izolátum alapaynag, míg a harmadik egy koncentrtáum izolátum.
Az elsővel az a baj, hogy 15% marhaát tartalmaz, amiről még most sem derül ki, hogy valaki kimerné mondani hogy a marha fehérje vagy csak simán egy kollagén. Mivel nincs aminoprofil ez továbbra is kérdőjel. Nagyon örvendetes, hogy 5% BCAA-t + hozzáadtak, de ez csak annyit jelent, hogy 100g-ban van 5g. Tehát "halottnak a csók", de jól hangzik. A glutamin peptidekkel, meg ki-van-a-faszom, mert, ha már glutamint tennék a fehérjébe akkor szabad, nem kötésben lévőt. Saját vélemény.
A második alapanyag, tehát hiányolom az emésztőenzimeket, és talán egy vitamin komplexet.
A harmadik nem tudni mennyi a két whey aránya, és sajnos hozzáadott szénhiddrátot tartalmaz. Nem nyugtat meg, hogy hozzáadott taurint is tartalmaz. Az ilyen dolgoktól zeng már több mint 1 éve az amcsi piac.
„A második alapanyag, tehát hiányolom az emésztőenzimeket, és talán egy vitamin komplexet.”
Az emésztőenzimes dologban vannak viták, de a vitamin komplex dolgot nem rétem. Miért fontos az? Azt nem a multivitaminnal visszük be, vagy ez most más funkciót lát el, mint szimpla mikrotápanyagpótlást? Mert akkor nem értem, hogy azt miért egy fehérjében kell megoldani, de ha valami spéci kiegészítő anyag itt a vitamin, akkor azt elmagyarázhatnád.
” A harmadik nem tudni mennyi a két whey aránya, és sajnos hozzáadott szénhiddrátot tartalmaz.”
Szerintem evidens, hogy elenyésző az izolátum mennyisége a koncentrátummal szemben. Hiszen ha jelentősebb izolátum lenne benne, akkor a hozzáadott cukor ellenére is 80 fölötti lenne, nem 73, szóval ez valahogy úgy nézhet ki, hogy van benne 99% wpc80, és meg van hintve egy kis izolátummal, hogy rá lehessen írni.
"Szerintem evidens, hogy elenyésző az izolátum mennyisége a koncentrátummal szemben. Hiszen ha jelentősebb izolátum lenne benne, akkor a hozzáadott cukor ellenére is 80 fölötti lenne, nem 73, szóval ez valahogy úgy nézhet ki, hogy van benne 99% wpc80, és meg van hintve egy kis izolátummal, hogy rá lehessen írni.
"
Elvileg jó lenne a levezetés, csak hogy ott taurin is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!