Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Scitec 100% whey protein...

Scitec 100% whey protein professionalt csak edzés után szokás inni? Emelett lehet edzés után akár 2adagot is? Heti 4X bő egy órára megyek kondiba .

Figyelt kérdés
a piros és a kék dobozos között nagy különbség van?
2014. máj. 6. 15:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

keverj mellé ch-t is. és felesleges 2 adagot innod edzés után.

igyál egyet reggel, meg edzés után ch-val (szénhidrát) keverve

2014. máj. 6. 15:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Ihatod nyugodtan többször is. Amikor ki kell egészíteni a kajádat. ezen kívül reggel is mehet nyugodtan szénhidráttal együtt.
2014. máj. 6. 15:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Na figyu: tök mindegy, hogy te a napi fehérjebeviteled egészét szilárd kajából vagy egy részét tápkiegből viszed be. A lényeg, hogy meglegyen a napi 2g x ttkg fehérje. Edzés után jól jön egy shake és én reggel is iszom, de nem muszáj, mert mint írtam a napi össz-bevitel a lényeg, nem csak a tápkieg! Remélem így érthető?
2014. máj. 6. 16:48
 4/11 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. sandorzzolt: sok helyen olvastam a hozzászólásaid, értesz a dolgokhoz. egyébként 3 hónap óta kondizok, jó edzéstervvel, az ottani srácok segitettek ebbe, nagyon jól néznek ki, több éve nyomják. de a táp.kieg.röl még nem volt szó. eddig fourstar proteint ittam, de az lassan felszívódűsú fehérje volt. a pénz nem gond (nem gazdag apuci kisfia vagyok hétvégi diákmunkákból szedtem össze elég sok pénzt) emelett rendörnek készülök, de nem ezért fogtam bele a testépítésbe. ez csak elönyömre válik az ottani fizikai alkalmasságin majd. még az érdekelne ha csak szombat, és vasárnap jó a kaja(anyukám mindig többféle hust stb csinál) akkor napi többször is ihatok hétköznaponként? pl 2-3 összvisz.
2014. máj. 6. 17:34
 5/11 A kérdező kommentje:
meg genetikám szerintem jó, kezdek elég jól alakulni. 17/F 183cm/ 75kg
2014. máj. 6. 17:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Max a felét ajánlom bevinni tápkiegből. De persze, hogy ihatsz napi többször. csak azt akartam írni, hogy az össz bevitelt kell figyelni.
2014. máj. 6. 17:38
 7/11 A kérdező kommentje:
kösz szépen. Ha nincs edzés nap , akkor tejjel ihatom , vagy épp kiöli belőle a lényeget , amit direkt nem raknak bele , és a tej meg tartalmazza.? Egyébként vízzel iszom , mivel gyorsan felszívódik. De pihenő napon gondolom nem számít hogy fél órával később szívódik fel vagy nem. Nyilván edzés után egyből inni kell vizzel azt tudom.
2014. máj. 6. 22:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem öl ki semmit, ihatod tejjel, ha neked belefér a több tejcukor, tejzsír.
2014. máj. 6. 22:31
 9/11 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam mivel egyáltalán nem eszek mostanában már édességet , és ezért tejjel innám pihenőnapon, mert úgy sokkal finomabb. (le hajtom én vízzel is. ez csak mellékes dolog )
2014. máj. 7. 14:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Ihatod azzal, nem történik bajod. Edzés után azért vízzel legyen.
2014. máj. 7. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!