Több ismétlésszám, kisebb súllyal felér azzal, mintha nagyobb súlyt használnék, kevesebb ismétlésszámmal?
Hogy én mekkora barom vagyok... :)
Köszi a felvilágosítást, teljesen igazad van.
Elvégre, a csont is erősebb lesz, miután felépült a sérülésből... Most kicsit ég a pofám, de kellett ez :)
Csak ma nincs időm a "terembe" menni, így gondoltam, itthon megoldom "több a semmitől" alapon :/
Nem gond, ha valaki megkérdezi, mindig tanulunk egymástól.
Egyébként tényleg relatív ez a kis súly-nagy súly dolog. Ami egy kezdőnek nagy súly, azzal nekem picike és ami nekem nagy, azzal meg Kathi Béla éppen bemelegítést végez. :)
Ezért írtam úgy, hogy ismétlésszámtól függ és persze ez gyakorlatfüggő is. Mert más súllyal tudsz guggolni 10-et, és más súllyal tudsz egykezes bicepszezést vagy oldalemelést végezni. Szóval ha van pl otthon 8-10 kilós egykezesed, akkor mondjuk oldalemelésre elég lehet, sőt kezdőknél sok is, de guggolni vagy egykezes evezést végezni meg kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!