Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha jol eszek de neha becsuszik...

Ha jol eszek de neha becsuszik egy kis rossz kaja?

Figyelt kérdés
Szoval heti 4x jarok edzeni,jol tudok enni,feherjedusan.A napi feherje es szenhidrrat beviitelem megvan akkor ha hetente becsuszik egy kis peksuti,mondjuk ma egy doboz carte dor jegkrem az befolyasolja az izmok novekedeset?Ismet leirom,hogy a napi feherjebevitelem is pipa,illetve holnap is megyek edzeni de ma megettem egy doboz jegremet:D Befolyasol ez valamit? Vagy nyugodtan ehetek felre ha a rendes etrendem megy mindig.Nem versenyezni szeretnek,magam miatt sportolok,hogy jol nezzek ki,es nem szeretnem magamtol megvonni teljesen ezeket az eteleket,mert az etrendem tartom csak pluszba lemegy egy kis ilyenolyan csoki,jegrem ilyenek:D
2014. aug. 10. 15:28
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha megvan a napi tápanyagbeviteled és ezen felül megy péksüti, bármi, akkor max kicsi zsírosodás lehet, de ez is genetikafüggő. Az izomnövekedést nem befolyásolja.

2. eset: Ha megvan a fehérjéd, de a ch beviteled csak egy kis "szemét" kajával lesz meg, akkor sincs semmi gond. Így még kevesebb zsírosodás lesz vagy inkább nem lesz, az első esethez viszonyítva. Tömegeléskor egyébként belefér néha kis csaló étkezés.

2014. aug. 10. 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Te magad írtad le, nem szeretnél versenyezni. Innentől már a lelkiismeretedre bízva annyit és azt eszel amit akarsz.

Van akin egy pohár kóla egy zacskó chips-el már meglátszik, rajtam pl nem

Nálam az edzés nem formálta át az előtte lévő életemet, csak kiegészítettem a nem hasznos ételeket, csirkével, rizzsel, zöldségekkel.

Ugyanúgy elmegyek bográcsozni ahol megiszok 3-4sört is, ha megkívánok egy bounty-t este 11órakor, neki állok és megeszem.

Az izmod nem ezektől fog tönkremenni, hisz nem testépítő eredményekről van szó, ahol ezek az élelmiszerek már rontanak az adatokon.

2014. aug. 10. 15:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Jajj koszonom szepen sracok hogy irtataok,halas vagyok nagyon,mert tenyleg becsuletesen lejarok edzeni,es nagyon kedvelem ezt a sportot,nem akarok kiskapukon kibujni meg ilyenek.Tenyleg szeretek edzeni,kondiba jarni,emelgetni a sulyokat.Csak valamiert gyenge az akaraterom a kajalas teren,marmint igyis valtoztattam magamon egy ideje mert tudom,hogy szarul ettem,ehelyett mar zabpehely+proteinnel inditom a napom,utana husi,hal,olajosmagvak,tojas,lefekves elott ks figyelek a lassu felszivodasu feherjere szoval en nem csalni szeretnek..Es ez egy ideje nagy gondot jelentett nekem pszichesen is,hogy nem mertem enni egy szelet pizzat,egy gomboc fagyit ha setalok mert arra gondolok,hogy uhh ez gataolni fogja az izomnovekedesem,kihagyjuk,es ezt mar egy ideje csinaltam es rajottem,hogy nem megy,Pronalok tenyleg normalisan taplalkozni,feherjedusan de ismerve magam, tudom,hogy hetente tuti befog csuszni csoki,peksuti,pizzavagy valami,persze nem zabalva:D Es nem egy Arnold classicra keszulok,ha nem csak arra,hogy magamnak tetszek es igy legyek izmos! Koszi!!;:)
2014. aug. 10. 15:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Összefoglalva: a kaja nagy része menjen tiszta étkezésekből, kis rész meg nem gond, ha "csaló" étkezésből van.
2014. aug. 10. 15:53
 5/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok zsirosodo tipus,a kockaim latszodnak felul ,a hasizom also reszenel van egy pici zsirom,azis neha zavar,hogy leulok,es a borom redos lesz es mindig panikolok,hogy na hiztam ,amikor csak pici zsir van ott,tudom nem valami nagy eredmeny de felevet kondiztam ugy hogy folyton csak csirket-rizzsel zoldseggel,feherjeturmixxal es igen fejlodtem ,de komolyan mondom ferfi letemre neha a siras kerulgetett amikor a parom,csaladom ette az egeszsegtelenebb eteleket en pedig nem,akkor egy ideig le is alltam a kondival mert nem tudtam biztosra,hogyha eszem melle neha szar kajakat is akkor elromlik az eredmenyem es minden mehet a kukaba.Most kezdtem el egy ideje ujra,de elhataroztamh,ogy tartom az etrendet,feherjebevitelt maximalisan de melle fogok enni,"szar kajakat" is.Remeltem enis,hogy az hogy intenziven edzek,megvan a szukseges tapanyag akkor ha eszem egy kakaoscsigat neha,vagy egy pizzaszeletet akkor az nem fogja gatolni az izomnovekedesem..mert mindnehol marcsak arrol lehet olvasni hogy kondi etrend,az csak akkor jo,ha minden rosszat kiuzunk..De biztosan lehet izmosodni ugyis,ha megvan a tapanyag de belefer egy kis rossz kajalas is...
2014. aug. 10. 15:55
 6/7 anonim válasza:
Szerintem alkalomadtán nyugodtan ,,bűnözhetsz" egy kicsit. Csak ne legyen mindennapos, max heti 1-2 alkalommal, és ahogy azt írtad is, ezt folytasd, hogy korrigálod a kilengést. Tehát ha becsúszik egy nap egy kis fagyi, péksüti, stb, akkor arra figyelj, hogy alacsonyabb kcal ill ch tartalmú ételeket vigyél már be a nap további részében. Ne egyél még több ,,rossz" ételt. És mivel nem versenyzel, csak jól akarsz kinézni ez teljesen ok, csak a jelszó: mérték. De gondolom ezt tudod. Emberek vagyunk, legtöbbünk, mint pl. én se bírnám ki, ha soha nem ehetnék olyat amit azelőtt nagyon szerettem, és teljesen meg kellene vonnom magamtól. Én pl egy hónapja edzem, már rengeteget alakultam, formálódtam és karcsúsodtam nem utolsó sorban, mindamellett, hogy nálam is alap a bűnözés néhanapján. Alapjáraton 1600-1800 kcal viszek be naponta, 5x edzem a hét folyamán, igyekszem kerülni a pékárut, krumplit, tésztát amennyire lehet, és ahogy azt kell, sok hús, tojás, zöldség, gyümölcs, sovány túró, stb néha egy kis rizs. Azonban hetente 1-2 alkalommal simán lecsúszik valami nem oda illő dolog, pl péntek szombaton jellemző, hogy van egy kis iszogatás barátokkal, na akkor lemegy egy-két fröccs, sör, vagy hasonló.:D Illetve néha egy-egy hambi, egy tányér bolognai, egy jégkrém, stb. Hét közben néha elcsábulok napközben egy-egy bounty-ra, twix-re stb.:D De persze nem minden nap. Én ezt úgy próbálom korrigálni, hogy ha pl tudom hétvégén, hogy ,,elkerülhetetlen" lesz egy kis édesség stb, akkor ebédre kizárólag húst eszem, zöldséggel, (ha egyébként terveztem volna mellé rizst akkor is), és így nem telítődöm túlságosan. Nem mondom, hogy tökéletes amit csinálok, de nem érzem, hogy zsírosodnék, és így is mérföldekkel szebb eredményeket látok már a tükörbe, mint egy-két hónapja. 173/59 egyébként és lány.:D
2015. ápr. 14. 19:01
 7/7 anonim válasza:
Ja, és napi 3 liter vizet megiszom, illetve azt elfelejtettem írni, hogy még úgy korrigálom a kilengéseket, hogy az ilyen ,,bűnös" napokon, fél órával többet edzem, és intenzívebben, így semmi probléma nincs is.:)
2015. ápr. 14. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!