Ennyire rossz testalkattal lehetek erős?
Mindent sz*rt megkaptam: ektomorf alkat,keskeny vállöv és mellkas,vékony csontok és ízületek. Még a lában ami viszonylag erős.
Én elérhetek valaha olyanokat mint 100 kilóval való fekvenyomás pl.? Most például a 65-nél ragadtam be..
Egy kérdést tettem fel ketteske nem nyafogast szóval nem kell a macsó megmondóembert jatszani.
Kösz.
"Mindent sz*rt megkaptam: ektomorf alkat,keskeny vállöv és mellkas,vékony csontok és ízületek..."
Nyafogás szagú. :)
Nem vagyok erős macsó és társai, de az önbizalom az egyik legfontosabb. Biztos láttál már te is olyat, hogy olyan embert szívatnak csicskáztatnak gyíkf-szok, aki reggelire megenne 4 olyat. Erős meg minden, de nincs önbizalma.
Úgy írod ahogy akarod, én csak reagáltam rá. Nyilván ezért is írtad ki, hogy reakciók legyenek.
Tulajdonképpen a lényeg, hogy szarjál bele mik a gyengéid, csinálni kell és kész. Majd megerősödsz. Gondolom versenyezni nem akarsz, hobbi szinten pedig oly mindegy. Inkább legyél szarabb genetikájú, de egészséges, mint szuper genetikával fogyatékos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!