Hol és hogyan tároljam ezt a sok tömegnövelőt? Fagyasztani lehet?
Figyelt kérdés
Hozzájutottam több kiló tömegnövelőhöz, kaptam ajándékba, de nem tudom hol tároljam. Nem dobozos, hanem zacskós csomagolásban van, félek, hogy megromlik vagy valami baja lesz. Legutoljára is valami bogarak belemásztak.2014. aug. 9. 12:34
1/5 anonim válasza:
Bogarak belemásztak? Szerintem az kuka, de lehet jól jön bele az extra fehérje:D Vagy nem lehet, hogy Sciteces Heavy Buggy Duty killing machine tömegnövelőd van?:D
Egyébként nem szabad fagyasztani. Sőt a legtöbb tápot 5-30° között kell tárolni száraz helyen.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem ebben vannak a bogarak, hanem a múltkori ugyan ilyenbe, mert sokáig állt, és zacskós csomagolásba van.
2014. aug. 9. 13:01
4/5 anonim válasza:
Menj be kondiba es kerd el az emberek kiurult dobozait
5/5 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm, ez jó ötlet.
2014. aug. 9. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!