Szerintetek szálkásítsak vagy tömeglejek?
Kb 1 éve edzek és olyan 3-4 hónapja étkezek rendes étrend szerint.
180 cm és kb 78 Kg vagyok, a hasamon és a combomon van némi zsír, izom viszont még nincs túl sok van rajtam. Nem tudom, hogy tömeglejek vagy szálkásítsak, mert ha szálkásítok, akkor az a kevés izom is lemegy, ami feljött, viszont ha tömegelek, akkor még nehezebb lesz majd leadnom a felesleget később. Nektek mi a véleményetek? :S
Én 20% fölötti zsírnál már inkább szálkásítást ajánlok, a nagyja zsírt nem ártana letolni, majd lassú tömegnövelés, hogy ne jöjjön sok zsír.
De ez csak az én javaslatom, ha nem zavar a zsír, aklor tömegelj még.
Hát azért azért annyira nem kevés, tehát ha megfeszítem pl a.karom vagy a mellem, akkor eggyétermüen látni, csak alaphelyzetben nemannyira mivel kicsit fedett. A 90kg-ra felhízástól azért tartok, mert akkor többet kell majd leadni, ergó több izom vesztés. Vagy nem? :?
Mondjuk inkább úgy, hogy mekkora tzs-től érdemes inkább fogyózni?
A nagyja zsírt nem árt leadni, tehát most nem romszálkára kell lemenni, de kb 12-15 közé. Innen jöhet moderált tömegnövelés. Azt pedig írtam már, hogy 20 % tzs felett szerintem érdemes szálkásítani. Ne hívd fogyózásnak, ez itt nem a femina.hu vagy a kiskegyed. :)
A 27% tzs pedig überbrutál sok, arra ne tömegelj szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!