Tömegnövelő vagy fehérje?
Figyelt kérdés
Eddig tömegnövelőt ittam minden nap (BSN True Mass), viszont azt olvastam, hogy ezt csak edzés után kellene innom. Arra gondoltam, hogy akkor BSN Syntha-6-ot innék minden reggel, és True Mass-t pedig edzések után. Ez valóban jobb lenne, vagy nyugodtan ihatom a True Mass-t minden nap?2014. aug. 4. 11:59
1/5 anonim válasza:
Ihatod a True Mass-t a lényeg hogy edzés után közvetlen és testsúly kilogramm x 0.5g fehérjét mindenképp vigyél be ezzel. Pl. ha 70 kiló vagy akkor 35g fehérje közvetlen edzés után.
2/5 anonim válasza:
Ihatod úgy és jó is csak az a baj hogy fölösleges pénzkidobás. Jobban jársz ha kajálsz és esetleg edzés után iszol tömegnövelőt amit akár te is össze állíthatsz fehérjéből és gyors ch-ból ráadásul olcsóbb is
3/5 anonim válasza:
Nem kéne nap közben cukrot eszegetni.
4/5 tap bela válasza:
Ugye megnézted legalább azt, hogy a Syntha6 50%-ban tartalmaz CSAK (!!!!) fehérjét. Találós kérdés, vajon mi a többi?
5/5 anonim válasza:
A syntha 6 is kb egy tömegnövelő. Nem neveznék fehérjének egy 50%-os cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!