Mellizom formálása?
Figyelt kérdés
Szóval, a mellizmom arányos a többi testrészemhez. De, nem formás, a belső rész, az oldalsó, és az alsó is elég fejletlen (tehát csak úgy van)... (egyépként 104cm) A kérdés az lenne hogy később a forma is jön magával vagy most kéne lépnem?
Részletesebben a mellizmom "oldadla" valamint a bimbim :) kb egyvonalban vannak, majdnem. De hidegvíz után pedig egész normális..
Alul:szoval mintha nem lenne ugye vannak olyan testépítők akiknek olyan a mellizma mintha nem lenne alsó része és van akinek egészen hangsúlyos, Ez genetikai vagy többször kéne ferdepadon nyomnom?
Belül pedig kicsit nagyobb a rés lehet h csak ilyen de ezt majd próbálgatom sztemez a rész majd alakul később :)
Köszi a válaszokat!
2014. aug. 1. 21:50
1/4 anonim válasza:
A forma az adott, hiszen a tapadási pontokat nem tudod változtatni. Nem tudod lefejteni az izomrostokat és beljebb tapasztani. Az alsó részt tudod növelni negatív döntésű padon végzett nyomásokkal. A mellizom rostjai vízszintes tapadásúak, így nem tudod ugyanannak az izomrostnak a belső részét edzeni. Alsó és felső részt sem lehet teljesen elkülönítve, de olyan van, hogy a gyakorlatokkal az egyik részre inkább megy a terhelés. Belső résznél ilyen nincs.
2/4 A kérdező kommentje:
Áhá értem. És (tudom hogy nincs) de a külső részt ugymond szélasíteni vagy hogy pl a bal oldalon egy kicsit mintha beesetteb megy lötyibb lenne a mellbimbómnál ezzel lehet kezdeni valamit?
2014. aug. 1. 22:08
3/4 anonim válasza:
Pont azt írtam, hogy vízszintesen nem tudod szabályozni a terhelés nagyságát a tapadás iránya miatt. Alsó és felső részt tudsz valamennyire kicsit jobban terhelni.
4/4 A kérdező kommentje:
ja, bocsi rendben köszönöm hogy válaszoltál
2014. aug. 1. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!