Mellizom/hasizom formálása, rendbentartása hogyan lehetséges?
Figyelt kérdés
4 éve minden nap edzek hasizomra,mellizomra,de az utóbbi időben már nem úgy néz ki,ahogyan elvárnám magamtól,túl izmos,formátlan mindkettő,esetleg valaki valami megoldást erre?ha abbahagyom az edzést akkor lemegy,de akkor meg háj lesz belőle,formálás hogyan lehetséges?esetleg kitől kellene ilyeneket megkérdezni?2014. febr. 9. 19:39
1/4 Osynho válasza:
Nem minden nap kellene edzeni, hanem heti 1x keményen. Ha te naponta képes vagy mellre edzeni, akkor az az edzés nem sokat ér. Hasazni lehet heti többször is. Étrended hogy néz ki? Az legalább olyan fontos, mint az edzés.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van,a hasizom az amire jobban gyúrok,mellizomra csak azért,hogy ne legyen rajta felesleg,de ezekszerint a kommented alapján lehet,hogy nagyobb bajban vagyok,az étrendem teljesen változó,a gond inkább az,hogy nemtudom hogyan étkezzek,nemtudom ilyen diéta féleség vagy mi milyen lenne alkalmas
2014. febr. 9. 19:47
3/4 Osynho válasza:
Hogy ne legyen rajta felesleg, azt nem edzéssel, hanem rendes kajával szabályozhatod. Az izmok mozgatásának semmi köze a felette elhelyezkedő zsírréteghez. Többek között ezért is hülyeség millió felülést csinálni, remélve, hogy attól kockahas fog kialakulni. Nem lehet bizonyos helyekről fogyni, ez genetikailag meghatározott.
Keress rá a sárga kapszulára, letölthető alap könyv. Illetve bodybuilder.hu, alapismeretek.
4/4 A kérdező kommentje:
a hasizommal nincs is gond,arra úgy kezdtem el edzeni,hogy alapból nem volt rajta háj,mivel nagyon sovány gyerek voltam,a mellkas az amit valójában nemtudok eldönteni,hogy most van e rajta háj,vagy nincs,midnenesetre válaszodat köszönöm,utánanézek,de esetleg nemtudnál valamilyen diétamódszert ami hatásos lehet?
2014. febr. 9. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!