Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy fogyjak le? 16/L

Hogy fogyjak le? 16/L

Figyelt kérdés

Kézilabdáztam, és mellette jártam rendszeresen konditerembe. Nincs rossz alakom, de nem ilyet szeretnék. Túl nagydarabnak látom magam, túl izmosnak. Karcsú szeretnék lenni, és lefogyni (elsősorban a zsírt, de azt sem bánom, ha izomból is megy le). Milyen mozgásformát válasszak? Futás (inkább sprintelős, vagy lassú?), úszás?

Kaját össze tudom rakni :)

2014. aug. 1. 08:04
 1/4 kovpet ***** válasza:

Évekig szedett illegális szerek és igen kemény, kitartó súlyzós edzés nélkül nem lehetsz túl izmos, főleg nem 16 évesen.

Amúgy aerób tartomány jó a fogyáshoz, de neked nem kell fogynod, szerintem. Hány százalék a testzsírod?

2014. aug. 1. 08:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, számítottam rá, hogy nem lehetek túl izmos :D Nem, valóban nem vagyok túl izmos. De én magamat akkor is annak látom, és nem akarok így maradni :D Nem tudom mennyi a testzsírszázalékom, de tuti sok, mert az izmon kívül zsír is van rajtam. 172-3 cm és 64 kg vagyok. Olyan 55 kg szeretnék lenni, és kb ilyesmi alakot elérni: [link]
2014. aug. 1. 08:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Magadról tegyél fel képet. De biztos ezért találták ki a szőke női vicceket.
2014. aug. 1. 09:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Mégis milyen lenne az a kaja? Mert a sok aerob mozgásforma már rendben van mellette, de a kajáról embernek elég helytele elképzelései vannak. Nem ártana egy helyes szálkásító diéta alapjait követni.
2014. aug. 1. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!