Hogy "fogyjak" lábról?
Figyelt kérdés
Alacsony lány vagyok. Mindenem vékony, viszont a lábam elég vaskos... milyen gyakorlatok vékonyítják? Edzések általában inkább izmosítják, és nem vékonyítják...2014. máj. 26. 17:05
1/14 dirtboy válasza:
nincs helyi zsírégetés
ha használod az oldal keresőjét millió ilyen kérdést kidob válaszokkal, és meg tudod hogy mit csinálj.
2/14 anonim válasza:
Mint ahogy dirtboy is tökéletesen leírta: nincs helyi fogyás. Nem lehet csak lábról fogyni. Nem tudod irányítani a zsírleadás helyét!
3/14 anonim válasza:
Diéta, aerob, stb. Ahogy előttem írták. Nem kell betojni, ha csak nincs valami több éves sportmúltad akkor nagy valószínűséggel nem az izomtól túl vastag a lábad, bár ez akkor se lenne valószínű. :) A lányok általában alkatilag zsírosabbak lábon, szóval szálkásíts aztán majd eltűnik.
4/14 A kérdező kommentje:
kb egész életemben sportoltam :) Köszi a válaszokat!
2014. máj. 27. 19:56
5/14 anonim válasza:
Az mindegy, akkor sincs lábfogyasztó gyakorlat.:)
Alkatfüggő, hogy ki honnan milyen ütemben fogy.
6/14 A kérdező kommentje:
Elég szomorú ezt hallani :D
2014. máj. 28. 12:49
7/14 anonim válasza:
Csak hogy egészen biztos tiszta legyen... Ennél izmosabb a lábad 99%, hogy soha nem lesz még akkor sem, ha több éven át nagy súlyokkal guggolsz és kitörésezel:
Szóval most szimplán zsíros vagy feltehetőleg, azért néz ki vastagnak a lábad.
8/14 anonim válasza:
Így van, ha nincs rajta zsír, akkor ennél nem lesz izmosabb naturálban egy nő lába.
9/14 A kérdező kommentje:
Hát... van itt zsír rendesen, tudom... szval szerintem fóliás kardióval próbálkozok :D
2014. jún. 3. 16:28
10/14 anonim válasza:
Fóliás?? Az semmit nem segít. A fólia alatt csak jobban izzadsz, de ezzel csak vizet vesztesz pillanatnyilag, amit utána úgyis pótol a szervezet. Zsírt egy grammal nem adsz le vele többet. Szóval ez baromság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!