Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditerem kezdőnek?

Konditerem kezdőnek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, de nem tűnök annyinak, el szeretnék menni konditerembe de félek hogy kinéznének, nem tudnám mit kell csinálni, mi mire való stb. Ilyenkor mi a teendő?
2014. júl. 31. 22:46
 1/6 anonim válasza:

Fogadj személyi edzőt, vagy tanulmányozd ezeket:

[link]

2014. júl. 31. 23:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Személyi edző mennyibe kerül?
2014. júl. 31. 23:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Elmész egy terembe, ott a recepciónál / a pultnál szólsz, hogy elszeretnél kezdeni edzeni, továbbá szükséged van egy személyi edzőre, mivel most kezded és nem tudod, hogy mit hogyan kell, vezessen körbe a teremben stb.

Ha mégis rosszul érzed magad egyedül, keress valami havert, aki szintén eljárna, így mehettek ketten.

2014. júl. 31. 23:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja, és általában ingyenes az edző segítsége..
2014. júl. 31. 23:41
 5/6 A kérdező kommentje:
És van esély rá hogy azt mondják hogy még fiatal vagy, vagy nem segitenek?
2014. júl. 31. 23:46
 6/6 anonim ***** válasza:

0% esély van rá, nekik ez pénzt hoz, hogy veled foglalkoznak. Egyébként én kb ugyanígy mentem le terembe mint te, de nem kell fo*ni senki nem esz meg:D

18/f

2014. aug. 1. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!