Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért vizesedek ha nem szedek...

Miért vizesedek ha nem szedek kreatint?

Figyelt kérdés
4 hónap alatt sokat nőttem , például a karom nem zsirpárna szerű hanem feszes , kemény mintha izom lenne. Edzőteremben mondták hogy azért ilyen mert vízes de mitől? Jumbot szedtem , de egy ideje elfogyott wheypro val helyetesíttem zabbal feldobva. De már rendeltem új jumbot! Kérdésem mitől vizes és hogyan lehet eltüntetni?
2014. júl. 26. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Vizes=zsíros.Diéta kell ha zavar.
2014. júl. 26. 22:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Sófogyasztásod?
2014. júl. 26. 22:36
 3/11 A kérdező kommentje:
de érted nem olyan a kezem mint egy tipikus elhízott embernek, Rendesen látni a formát de nem eres , de kemény, feszes nem löttyedt. Sót nem fogyasztók az baj. Diétázni nem akarok a tömegelés elején vagyok. Edzőteremben azt mondták vizes vagyok de csak annyi kreatint szedtem amennyi a jumbo profban volt és az lokaki, Meg most már nem is szedek most fogok újból. mert a whey reggel megy a zabbal.
2014. júl. 26. 22:41
 4/11 anonim ***** válasza:
A kreatin nem vizesít. A rossz kaja vizesít.
2014. júl. 26. 22:42
 5/11 anonim ***** válasza:
miaz, hogy nem eszel sót??
2014. júl. 26. 22:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Rossz kaját egyáltalán nem eszek. Kreatin meg megköti a vizet ergo vizes leszel tőle. Hát annyi sót eszek amennyit a csirkére a rizsre , tojásra teszek.
2014. júl. 26. 22:46
 7/11 anonim válasza:
0%
szerintem meg ne tápold magad.. Jobb ha melózol! Jó fizikai munka.. 1hétre lejönnél s megtudnád mi az isten kenyere! Nem a nagyság hanem az erő, a természetesség, s a tűrőképesség az igazi! Nem a jumbo meg a sok kreatin..!
2014. júl. 26. 22:56
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi van munkahelyem :)
2014. júl. 26. 22:58
 9/11 anonim ***** válasza:

"Hát annyi sót eszek amennyit a csirkére a rizsre , tojásra teszek."

hát ez épp elég, ha az ember megszokja, nagyon meg tudja sózni a dolgokat. Ráadásul ha minden nap ez megy... :)

2014. júl. 27. 00:09
 10/11 anonim ***** válasza:

A kreatin NEM vizesít:

[link]

De vizesedést számtalan dolog okozhat, pl.:

- keringési zavarok

- magnézium hiány

- dehidratáltság(!) (túl kevés víz fogyasztása miatt a szervezet azt raktározni kezdi valahogy)

- egyszerűen a hájat nézik víznek

2014. júl. 27. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!