Ha tejet iszom, az jó az izmaimnak? Segít?
Rendszeresen edzek, és szeretem a tejet, de nem tudom célra vezető-e inni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
"Akkor nem tudom miért kívánom sokszor a tejet "
Én pl. imádom a sört, de tudom, hogy egészségtelen, szóval ez nem volt érv.
"Én abban hiszek hogy ha nem lesz tőle bajom és szeretem, valamint bele számolom a napi tápanyagszükségletembe, akkor mértékkel nálam mehet."
Levin, ez nagyon gyáva és egyszerű hozzáállás. Nem mondom, hogy teljesen radikálisan és kizárólagosan el kell köteleződni egy elvrendszer mellett, de mindenképpen érdemes végiggondolni, hogy mit miért eszel, mert elméletileg minket, testépítőket az különböztet meg az átlagembertől, hogy nem csak kikapjuk a hűtő felső polcáról a párizsit, hanem tudatosan kajálunk. Ettől függetlenül Monteznek teljes igazsága van abban, hogy ilyen dolgokon összeverekedni, mint magas vs alacsony ismétlésszám fat vs carb, teljesen elvi kérdés, csak rábökünk az ujjunkkal az egyik elméletre, mert az szimpatikusabb. Ezért szeretnék ezzel továbbtanulni, mert imádom a dolgot, csak nagyon kicsinek érzem magamat az elméletek rengetegében. De ettől még érdemes gyilkolni egymást, mert meggyőzhetjük a másikat, az ember mindig tanulhat újat, és a vitázó felek konklúzióra juthatnak közösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!