Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha tejet iszom, az jó az...

Ha tejet iszom, az jó az izmaimnak? Segít?

Figyelt kérdés

Rendszeresen edzek, és szeretem a tejet, de nem tudom célra vezető-e inni.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. júl. 23. 22:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem írtuk, hogy káros. Van aki szerint az, de én nem írtam ilyet. Annyit írtam, hogy könnyű vele hízni a sok zsír és cukor miatt. Tehát aki hízékony az figyeljen a tejjel bevitt makrókra is. Ennyi.
2014. júl. 24. 16:43
 12/24 anonim ***** válasza:
csak olyan dolgokat kívánhatunk ami jót tesz a szervezetnek? Nem mintha tej ellenes lennék.
2014. júl. 24. 16:52
 13/24 anonim ***** válasza:
Persze, nem is neked írtam. Csak valaki írta hogy az egyetlen nem káros benne a zsír. Szerintem ez hülyeség, a többi max felesleges lehet, étrend függvényében, de káros nem nagyon.
2014. júl. 24. 16:59
 14/24 anonim ***** válasza:
Ezen mindig sok a vita. Paleosok szerint káros, szerintem nem. Hogy mi az igazság azt meg nem tudjuk, csak mindenki hisz valamiben. Mindenre vannak cikkek.
2014. júl. 24. 17:03
 15/24 anonim ***** válasza:
Jó, ez igaz nem csak olyan dolgokat kívánhatunk meg, de én sokszor érzem pl hogy valami húst ennék, pl olyankor amikor tudom hogy nem vittem be elég fehérjét. De pl amikor aznap gyakorlatilag nem vittem be semmi zsírt szabályosan érzem estére hogy valami olajos magvat tudnék enni vagy bármi zsírosat. Szal én azért nagyjábol szoktam ezeket érezni. A mérget nyilván nem kívánod meg ha már egyszer megkostoltad. Az hogy a csokit meg a cukrot miért kívánod egyszerű, mert ösztönösen benned van hogy elfogyazd a nagy energiájú ételeket, mivel az emeberek nem éltek mindig ilyen jól és ez az ösztön is hozzájárult a túléléshez.
2014. júl. 24. 17:05
 16/24 anonim ***** válasza:
Igen, mindenre van valami cikk, vagy tanulmány. Én abban hiszek hogy ha nem lesz tőle bajom és szeretem, valamint bele számolom a napi tápanyagszükségletembe, akkor mértékkel nálam mehet.
2014. júl. 24. 17:06
 17/24 anonim ***** válasza:

"Akkor nem tudom miért kívánom sokszor a tejet "

Én pl. imádom a sört, de tudom, hogy egészségtelen, szóval ez nem volt érv.

2014. júl. 24. 19:20
 18/24 anonim ***** válasza:

"Én abban hiszek hogy ha nem lesz tőle bajom és szeretem, valamint bele számolom a napi tápanyagszükségletembe, akkor mértékkel nálam mehet."

Levin, ez nagyon gyáva és egyszerű hozzáállás. Nem mondom, hogy teljesen radikálisan és kizárólagosan el kell köteleződni egy elvrendszer mellett, de mindenképpen érdemes végiggondolni, hogy mit miért eszel, mert elméletileg minket, testépítőket az különböztet meg az átlagembertől, hogy nem csak kikapjuk a hűtő felső polcáról a párizsit, hanem tudatosan kajálunk. Ettől függetlenül Monteznek teljes igazsága van abban, hogy ilyen dolgokon összeverekedni, mint magas vs alacsony ismétlésszám fat vs carb, teljesen elvi kérdés, csak rábökünk az ujjunkkal az egyik elméletre, mert az szimpatikusabb. Ezért szeretnék ezzel továbbtanulni, mert imádom a dolgot, csak nagyon kicsinek érzem magamat az elméletek rengetegében. De ettől még érdemes gyilkolni egymást, mert meggyőzhetjük a másikat, az ember mindig tanulhat újat, és a vitázó felek konklúzióra juthatnak közösen.

2014. júl. 24. 19:24
 19/24 anonim ***** válasza:
Én eléggé ektomorf alkat vagyok és általában nem kívánok semmi kaját, ha mégis akkor meg főleg nem rendes kajákat :D szóval mindent úgy kell leerőltetni. Egy ideje már meg se próbálok enni csak edzegetek.
2014. júl. 24. 20:41
 20/24 anonim ***** válasza:
Miért gyáva és egyszerű? :D Oké én meg általában azt kívánom meg ami a szervezetemnek is jó. Érdekes módon soha nem kívántam meg mondjuk őőő patkánymérget vagy rohadt kaját. A sör egyébként nem egészségtelen ha mondjuk 2 vagy 3 decit iszol belőle max a te fejedben az egyébként meg tele van vitaminokkal nézz utánna. És nem tudom te hogy vagy vele én a párizsit soha nem kívántam meg és a szr kajákkal ez általában így van nálam. És igen, meg nézem hogy mit eszek, és persze nem mindig az amit éppen enne az ember, de gyakran egyezik nálam. pl a rizset bármikor meg tudom enni főleg eddzés után, de a zöldségeket meg a húst is. De magyarázd már el hogy mi az egészségtelen a tejben? Az lehet hogy testépítésre nem alakmas, de ha bele számolod a napi bevitelbe és emeltt a maradék 80-90% tiszta akkor ez mit vesz vissza? Meg az is más hogy egészségtelen és az is hogy alkalmas e testépítésre. Én azt hondom hogy max azért nem érdemes fogyasztani mert sok extra kaloritát be lehet vele vinni, ami nem jó ha az ember hízékony, ekkor nem jó a tej. Aki nem hajlamos zsírosodásra simán ihatja. Na most erre vmi paleos okosságot kérek légyszi tőled.
2014. júl. 24. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!