Ha tejet iszom, az jó az izmaimnak? Segít?
Figyelt kérdés
Rendszeresen edzek, és szeretem a tejet, de nem tudom célra vezető-e inni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 23. 22:04
2/24 anonim válasza:
Fehérje van benne, viszont sok zsír és mégtöbb tejcukor is. Ha hízékony vagy akkor nem ajánlom, könnyű vele túl sok felesleges kalóriát bevinni.
3/24 anonim válasza:
Nem a legjobb mivel tele van tejcukorral és tejzsírral de nem ezen múlik a forma
4/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Mostantól kevesebbet iszom majd. :)
2014. júl. 23. 22:09
5/24 anonim válasza:
Ihatod de mint írták azért figyelni kell a kalóriákra + nincs benne valami sok fehérje. De legalább van benne :)
6/24 anonim válasza:
A Riska márkának van egy sportolók számára való teje, bármelyik boltba találsz, talán nézd meg az mit tud :)
7/24 anonim válasza:
abba nincs zsír viszont 5 g ch/100ml + az íze is szr, szal ha könnyen dagi leszel akkor óvatosan. Ha nem vagy hízékony akkor mehet.
8/24 anonim válasza:
inkább tejet igyál, mint energiaitalokat
9/24 anonim válasza:
Zsírmentes tej=kiszedték az egyetlen nem káros dolgot a tejből.
10/24 anonim válasza:
Jah mert a fehérje meg a ch káros plusz a vitaminok amiket tartalmaz. Jó oké tudom mi következik a tej szemét stb... Akkor nem tudom miért kívánom sokszor a tejet ( annak ellenére h napi max 2 decit iszom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!