Mi ez a sok hülyeség?
Sziasztok
Mindenki elvan, hogy így CH úgy CH ennyiszer testsúly, annyiszor testsúly, szerintem hülyeség így meghatározni.
Én a kalória plusszra mentem, CH-t nem néztem, hogy mennyi megy, csak kis kalória meg fehérje legyen meg.
10 hónap alatt, olyan fejlődést elértem, amit sokan csak tátott szájjal néztek a terembe.
Én úgy tömegeltem, hogy egy angol oldalon kikalkuláltam, hogy az én súlyomhoz 2900 kcal kell, hogy kalória pluszban legyek és tömeget növeljek.
Nos 10 hónap után kérdezték meg sokan a terembe, hogy hány g CH-n vagyok stb.., hogy ilyen jól fejlődök, mondtam nem számoltam, erre ki voltak akadva, mintha azt mondtam volna, hogy tudok repülni.
Hazajöttem és elkezdtem számolgatni, mezomorf típús vagyok.
Fehéjre 2.5 x ttkg (ezt számoltam, hogy legyen meg a napi beépíthető fehéjre, fontos)
Szénhidrát : Itt még én is csodálkoztam mikor a mennyiséget elosztottam a testsúlyommal 6.5 x ttkg CH jött ki.
Nem vagyok Hard Gainer, mindenhol olvasgatom 4-5 x ttkg CH-at ajánlanak és fejlődnek vele, hát ezt jól megnéztem.
Szerintem ne a CH-t nézzétek, hanem, hogy a kalória plusz legyen meg tömegelésnél és a kalória minusz mikor szálkásítotok.
Véleményetek ? :) Nagyon kíváncsi lennék rá.
Nem használtam semmi tápkieget vitaminon kívűl.
Jázmin Rizs
Barna Rizs
Fehér Rizs
Zabpehely
Banán
Néha TK kenyér (ez nagyon ritka)
Tészta (ez is ritka) , nehogy süteményre gondoljatok :))
Carb-F (kieg.)
Fehérje meg :
Csirkemell
Tápkieg. 100% Whey Protein Prof.
Zsírszegény túró
Oldalt meg nem linkelhetek, mert tiltanak állítólag érte.
De életkor,magasság stb.. szerint ki tudja kalkulálni a testépítéshez szükséges kalória többletet, hogy növekedjen a tömeged havonta 1 - 1.5 kg-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!