Mit és milyen sorrendben kellene szednem (testépítő szerek)?
Még az elején szögezzük le, hogy nem vagyok jártas a testépítő szerek világában.
195 cm magas, és 85 kg nehéz vagyok, tök vékony gyerek. Már egy jó ideje edzek itthon, de különösebb változást nem látok magamon. Eszek, amennyit csak tudok, de így se érek el sok mindent. Nem nagyon pártolom ezeket a szereket, de a kétségbeesésem miatt már nem tudok mást csinálni.
Szóval vékony vagyok. Mit kellene először szednem? Tömegnövelőt, fehérjét, kreatin...stb?!
Étrend kb az, hogy étkezésekkor igyekszem mindig húst enni, amilyet meg amennyit tudok. Mellé minél több tejterméket (tej, joghurt, túró). Próbálok változatosan is enni, szóval halat, tojást..
Az edzés meg annyi, hogy van itthon egy egykezes súlyzóm, amivel mindig addig megyek el az edzéseknél, amíg csak birom. Mikor már nem birom felemelni, akkor hagyom rá. (netről néztem a gyakorlatokat, azokkal szerintem nincs baj)
Amúgy kimaradt, hogy 21 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!