Miért használja annyi testépítő a Smith-gépet?
Figyelt kérdés
Nem a szabadsúlyok a legjobbak? Miért használják annyian ezt a gépet? Azt hallottam, hogy természet ellenes mozgás a testnek egy ilyen rögzített mozgáspályán gyakorlatokat végezni.
Pluszkérdés: a smith-gépes fekvenyomás 100 kg-val mondjuk felér-e egy rendes 100 kg-s fekvenyomással?
2014. júl. 17. 23:47
1/2 anonim válasza:
Személyes tapasztalatom tudom csak leírni, hogy amikor átkerültem egy normális terembe ahol volt keret egyből azon kezdtem nyomni. Edzőpartner nélkül biztonságérzetet ad, viszont rá pár hétre meg is fájdult a könyököm és újabb hetekbe telt rájönni, hogy valószínűleg szarul nyomtam keretben. Azóta se használom.
2/2 anonim válasza:
Én használom a változatosság miatt, de a szabad súlyos edzés az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!