Érdemes átmozgató edzéssel kezdenem?
Figyelt kérdés
Már edzettem többször is (folyamatosan), de már egy éve abbahagytam és teljesen nulla vagyok. Ismét el akarom kezdeni, de nem tudom, hogy csináljak-e egy hónap átmozgatót kevés súllyal, úgy hogy mindent leedzek az edzésnapokon.2014. júl. 21. 15:21
1/3 anonim válasza:
Egy hónapig csináld szerintem mindenképp biztos ami biztos alapon. Végülis bajod nem lesz töle, az elején úgyis gyorsan növekedsz izomban föleg, hogy újrakezdő vagy.
2/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszi! Másik kérdésem: Nem nagyon bírom az edzést szusszal, ha elkezdek futni (nem sokat, 1km kb.) mennyire veti vissza a fejlődést? Ha pótlom az elvesztett kalóriákat, akkor ugye nem befolyásolja?
2014. júl. 21. 16:47
3/3 anonim válasza:
Én már egy kéthetes nyaralás után is átmozgató edzéssel kezdek, mert az ízületeim épségét nagyon fontosnak tartom.
Egy év kihagyás rengeteg, majdnem olyan mintha soha nem edzettél volna, te is írod, hogy nulla vagy - nem véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!