Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kerdes a kaloriakrol, valaszol...

Kerdes a kaloriakrol, valaszolnatok?

Figyelt kérdés
Mult evben eleg sokat fogytam, de csak centiben mertem (sport, kevesebb kaloria bevitel). Majd egy par honapja nem tortent semmi valtozas. Arra gondoltam, hogy biztos lecsokkent a kaloria bevitelem, csak mivel nincs merlegem, igy nem tudtam mennyi. Raszantam magam, es vettem egy digitalis merleget, ami mer mindent. Es Akkor jott a sokk :S mert a centik alapjan azert annyira nem rossz a helyzet (92- 72- 95), de a tomegem elkeseritett. A merleg azt irja, hogy minden egeszseges merteku. S a vegen azt is irta, hogy a mostani kaloria igeny az 1661 Kcal. Es akkor most nem ertem, hogy ebbe mar az aktivitas is bele van szamolva? Vagy a mostani aktivitasommal egyutt meri? Mert rendszersen sportolok, most nyaron inkabb a termeszetben tollasozom, sokat setalok.

2014. júl. 20. 11:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ok, rendben. Szerencse hogy van mas is, mint a sulyzos edzes, probaltam, de valahogy nem jott be. (fajt mindenem, nagyon oda kell kozben figyelni, folyton megserultem :D )
2014. júl. 20. 12:39
 12/16 anonim ***** válasza:
A fegyencedzés című könyvben a gyakorlatok egészen kezdő szinttől vannak felépítve több lépcsőfokban. Ha ezeket betartod nem hinném, hogy sérülés lesz belőle.
2014. júl. 20. 12:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, a sajat sulyos edzes jobban hangzik:-)
2014. júl. 20. 12:42
 14/16 A kérdező kommentje:

Felmerult egy ujabb kerdes, ha meg valaki olvasna:

Azt irja tehat hogy a kaloria bevitel 1661 kcal legyen ha tartani akarom a sulyom (fogyni akarok). Hiszek a merlegnek annyiban, hogy akkor ennel kevesebbet kell ennem, mert ennyit ettem, es mar nem fogytam. Viszont az alapanyagcserem 6000 kj egy oldalon kiszamitottam kb. Na most ez azt jelenti, amennyiben egeszsegesen szeretnek fogyni, ennel kevesebbet tenyleg ne egyek? ebben az esetben max egy kg ot tudnek fogyni egy honapban. es meg kene parat..

2014. júl. 20. 12:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyon nem kell csökkentened a a kalóriákat, mert akkor tényleg belassul az anyagcseréd és akkor sem fogsz gyorsabban fogyni. Eleve zsírból heti 0,5-1 kg fogyás lehet, ennél több már izomból menne és akkor a végső forma rosszabb lenne, mint a kiindulási. Tehát a lassú ütem jobb végeredményt ad, mint a gyors fogyás.
2014. júl. 20. 12:53
 16/16 A kérdező kommentje:
Akkor meg kell, hogy elegedjek a havi -1 kg mal.. azert ez eleg sozmoru.. :)
2014. júl. 20. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!