WPC 80-as kérdés kapcsán válaszolnátok az utolsó kommentre?
Köszönöm.
Elnézést, hogy értetlenkedek, de akkor most véleményed / véleményeitek szerint (mondjuk a Scitec és hasonló kategóriájú forgalmazók által csomagolt termékekkel összehasonlítva) fehérjetartalom, fehérjeérték és laktóztartalom tekintetében jók vagy sem, használhatóak vagy sem a Buda Family Kft. termékei?
Mondjuk ezek:
Na, hogy örüljél. A BF egy élelmiszeripai adalékanyagokat gyártó cég. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy porokat kevernek össze, és zsákba teszik őket. Gondoltál már arra, hogy a fehérjéből kiszedett laktóznak mi a sorsa? szerinted kidobják a szemétbe? nem. Ilyen cégek pl sütőipari adalékanyagokat készítenek belőle, amit a pékek örömmel megvesznek, mert finomabb, barnább ropogósabb lesz tőle a kenyér.
De ha 1000 embernek akarsz palacsintát főzni, akkor sem a konyhásnénikkel kezded el feltöretni a friss tojásokat, elég egy rossz, és mehet a kukába az egész, vagy megeszik, szalmonellajárvány, aztán naponta Dipizik az ÁNTSZ. Ehelyett veszel egy zsák palacsintaport, ami pasztőrözött tojáspor, tejpor, liszt, cukor keveréke. Felhigitod vízzel, és lehet is sütni. ráadásul, ha marad, nem kell kidobnod, mert eláll egy évig. Ezt is megcsinálják.
Bérgyártással is foglalkoznak, ha neked bucinudlipor kell, leírod az arányokat, és kikeverik neked. (és bármilyen kieget)
Ez egy családi vállalkozás. az egyik srác, Levente kitalálta, hogy ennyi erővel tápkiegeket is árulhatna, a myprotein példájára. Infrastruktúra adott, csak a postázás, meg az árukiadás maradt meg melónak. ennyi a történet.
A wpc 80 egy alapanyag. ha kész terméket akarsz belőle, akkor ízesítened, édesítened kell, ha azt akarod, hogy jól oldódjon, akkor tapadásgátló adalékot is kell hozzá adni (xantángumi, pl) mivel ezeknek nincs proteintartalma, a kiinduló proteintartalmat csökkentik. A csokis ízhez kell a legtöbb adalékanyag. ezért a csokis proteineknek a legkisebb a proteintartalma. az összes többi mesterséges aromával készül, mint a boleró. (vesd össze, mennyi boleró kell egy pohár üditőhöz, meg mennyi kakaó kell ugyanannyi italhoz...)
Értem. Vagy nem, de köszönöm.
Én azt hittem, a BF WPC 80-a egy 80 %-os fehérjetartalmú natúr tejsavópor.
A többi forgalmazó nem ilyen alapanyagokból keveri a cuccait? Mitől jobb az, amit más csinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!