Lógó mell edzéssel lehet újra feszes? Pls.
15 kg fogytam az utolso par evben,legjobban hirtelen az elejen,azutan 2-3 vissza jott,lement.
Most mar ket eve nem ingadozok,viszont a borom nagyon megnyult.foleg a mellem.24 vagyok es olyan a mellem mint egy 40 eves nonek.
A mellplasztikan is mar gondolkodtam de csak felvarrasal lenne jo,de azt nem szeretnem.
Lehet ujra egyenes cicim?
Bezony. Ilyen szempontból szívás nőnek lenni - nincs az, hogy "lediétázom" és kalap-kabát, mint a pasik.
Hogy érted azt, h "csak felvarrással lenne jó"?
Van a fellvarrás - és aki akar, tetethet bele implantot is.
A felvarrás nem olyan vész - persze heg az van, na meg az altatási kockázat, de ha sokat dobna az önbizalmadon, sztem megéri.
Fellvarrast pont a heg miatt nem szeretnem.a nagyobbitasnal egy dolog h marad egy mis csik a mell alatt,de a fellvarrasnal mar az egesz mellbimbo csunya es van egy jol lathato vonal lefele.
vissza a kerdeshez,szoval nem lehetseges? Sulyzos kemeny edzessel sem?
"figyu aranyom, szerinted mit választana egy férfi? egy normál cickót sebhellyel, vagy két félig üres tejeszacskót?"
A válaszod alapján téged még soha nem választott senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!