Izmos testet szeretnék, mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
A lényeg az hogy izmos testet szeretnék, ezért hogy most nyár van jó lenne ezt megvalósítani.A kérdésem az hogy meglehet-e ezt valósítani terem nélkül, otthoni gyakorlatokkal?(pl: hasizom, felülés,stb). Hangsúlyozom, nem felfújt testet szeretnék hanem egy elfogadható izmos testet, ami már látszik és elfogadható.Ötletek, tippek ehhez?2014. júl. 19. 08:04
1/5 anonim válasza:
Végezhetsz saját testsúlyos edzést is, töltsd le a fegyencedzés című könyvet, olvasd el és alkalmazd. De nem pár hónap egy izmost formát összehozni, hanem év-évek kérdése. Súlyzós edzéssel többre mennél, ha izomnövelés a cél és azzal sem leszel felfújt. Nincs ilyen, hogy felfújt izom, főleg nem naturálban! Az étrend is fontos. Izomnöveléshez kalória plusz kell, azaz tömegnövelő étrend is szükséges.
2/5 anonim válasza:
Persze, holnapra már az leszel, de előtte kell csinálni 20 felülést mert ugye kockás has kell nem?
-.----
Hogy lehetne már? Majd jövőre már látszani fog valami.
Google alapismeretek.
3/5 anonim válasza:
:-D Alig több, mint 1 hónap van a nyárból. Még ha 1 év alatt szeretnél elérni egy jobb formát, az is kevés lenne.
3 dolog kell a jó formához: étrend, edzés, pihenés.
Az étrend a legfontosabb, nézz körbe alaposan a táplálkozás terén.
Ha saját testsúllyal akarsz edzeni, akkor olvasd el a fegyencedzés c. könyvet.
Pihenésnek meg legyen meg min napi 8 óra alvás.
4/5 anonim válasza:
Az előttem szólók mindent leírtak :-)
Még kiegészíteném azzal, hogy előtte olvasd el a Sárga kapszulát, fent van a neten. :-)
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom h hónapok nem elegek hozzá, dehát kezdő vagyok, nézzétek el nekem. Köszönöm amúgy az ötleteket! :)
2014. júl. 19. 13:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!