Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ilyen testet szeretnék,...

Ilyen testet szeretnék, milyen edzést ajánlotok? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Szerkezetileg hasonló a testfelépítésem (hosszú végtagok, kicsit szélesebb derék) csak az izom hiányzik még róla. Jelenleg a P90X-et csinálom, amiből is kihagyom a cardio edzéseket, lévén hogy ectomorph vagyok, ezért próbálok minél kevesebb kalóriaégető testedzést csinálni. Van esetleg valami tippetek hogy hogyan érhetném el hatékonyan és viszonylag gyorsan ezt a testfelépítést?

Válaszotokat előre is köszönöm 20/f

2013. nov. 17. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Úszás? o.O

Most komolyan "swimmer body" keresőszavak. Belinkeled egy úszó testét akkor vajon mivel lett ilyen a teste? Gondolom az úszástól, de lehet tévedek.

2013. nov. 17. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:

hát tévedsz is mivel az összes uszó mellette végez sulyzós edzést is, az úszástól soha nem lesz ilyen tested.

Tehát kedves kérdező tömegnövelő étrend kell és heti 3 napos teljes testet edzés

shop.builder.hu

2013. nov. 17. 19:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... Volt úszó ismerősöm aki csak szimplán egészséges táplálkozással és megfelelő mennyiséggel, kb ugyan ezt érte el vagy talán kicsit jobbat. Igaz volt is heti 10edzése,de hát ez a verseny szintű sport velejárója.
2013. nov. 17. 19:41
 4/10 A kérdező kommentje:

Aha, értem. Azt én is olvastam hogy csak úszással nem lehet ilyet elérni, ez inkább a súlyzós edzések eredménye.

Tömegnövelő étrenden mit értesz? Szeretnék tartózkodni mindenféle por használatától, inkább maradnék a természetes, igazi kajánál.

2013. nov. 17. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:

jaj istenem :D portól tartozkódni szeretnél? akkor gondolom csak saját kertben megtermesztett ételeket készítesz se maggi csirke alap, se pudingpor, se C vitamin, semmiféle pezsgőtabletta, ha lesz kisbabád annak is csak olyat adj amit te termelsz a panelban. De nyugi nem a te hibád hanem a sok felvilágosult embernek aki azt hiszi a táp kiegre hogy kox picit keverik a dolgot, de m1 te dolgod :-)

[link]

A csúnya port pedig hagyd ki belőle és egyél többet csirkéből+rizsából.

2013. nov. 17. 20:23
 6/10 A kérdező kommentje:

Én tényleg nem szeretnék semmiféle vitát elindítani a porozók és nem porozók között, nem is ezért mondtam amit mondtam (és nem is akartam degradálni azokat akik használnak táplálékkiegészítő készítményeket). Egyszerűen számomra elrettentő az a tény hogy olyan rengetegféle táplálékkiegészítő van, hogy azt se tudjam kinek higgyek, kinek nem, mert mindenki csak a saját maga termékét akarja eladni (amit meg is értek), csak fogalmam sincs hogy melyik valóban hatásos és melyik placebo (esetleg káros). Ezért inkább tartózkodnék a táplálékkiegészítő poroktól, lehet csak a tudatlanságom miatt, de amíg lehet minél egyszerűbben szeretném a helyes táplálkozást megoldani és én ezt, a "hagyományos" ételek fogyasztásában látom.

A rizs esetében barna vagy hagyományos fehér rizs a jobb?

Ez lehet hülye kérdés, de mivel nem tudok főzni, ezért az is jó ha csirkesonkát veszek a boltban és azt eszem meg szendvicsben? (Igen, tehát valószínűleg ez egy nagyon bugyuta kérdés, de azért megkérdeztem).

2013. nov. 17. 21:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Egyébként nem tűnsz hülyének, csak tájékozatlan vagy. :)

A "poroknak" nincsen hatásuk. Ezt kéne megérteni. Nem lehet mit várni egy alapkiegtől. Egy fehérjének nincsen hatása, mert egy szelet húsnak sincsen hatása. Mert ez csak koncentrált élelmiszer.

Pl.: Van cukor a répában, de ha Te minél több cukrot szeretnél enni, érdemes enni kristálycukrot is, ami csak azt az egy, számodra hasznos tápanyagot tartalmazza. Mert a kristálycukor nem terem meg a fán, de mégsem szintetikus anyag. Kb. ugyanez a fehérjével is, érted kb.?

A csirkemellsonka nem igazán jó, mert feldolgozott élelmiszer, így drágább, és kevésbé "tiszta" fehérjeforrás. Főzni nem nagy tudomány, tanuld meg.

Az, hogy valaki úszással elért hasonló fizikumot, még nem jelenti azt, hogy erre mindenki képes. Valakinek keményen meg kell dolgoznia azért, hogy így nézzen ki(nyilván az úszók is keményen dolgoznak, de nem azért, hogy jól nézzenek ki, na!).

2013. nov. 17. 21:41
 8/10 anonim ***** válasza:
A barna rizs jobb, mivel több benne a rostanyag, alacsonyabb a GI-je. De a fehér rizs is megteszi, ha nem akarsz a barnára költeni.
2013. nov. 17. 21:42
 9/10 A kérdező kommentje:

Aha, értem amit mondasz, köszi a gyors választ, a táplálékkiegészítőket még megfontolom, de valahogy mélyen még mindig óckodok a dologtól.

Persze, tudom, én is ismerek olyan embert aki egy jó ideig csak úszott és úgy dolgozta ki a testét, csak lévén hogy én elég nehezen hízok (most jelenleg 78kg vagyok) ezért minden cardio mozgást lehetőleg hanyagolok, amíg be nem lövöm a megfelelő tömeget, ami olyan 85 és 90kg között van (193 cm vagyok).

Azon is gondolkoztam hogy lehet edzőterembe kéne járni P90X helyett, de most egyenlőre ezt csinálom még egy ideig, aztán meglátom mi lesz az eredménye.

2013. nov. 17. 21:56
 10/10 Frontosa ***** válasza:

Úszásról annyit, hogy nézd meg Cseh Lacit. Nem egy kisportolt fizikuma van, pedig tizenéve úszik versenyszerűen.

Üdv,

2013. nov. 21. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!