Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy érjek el jelentős változá...

Hogy érjek el jelentős változást? (fenék, comb) L

Figyelt kérdés
A fenekem, combom aránytalanul nagy a többi testrészemhez képest és elég lötyi. Most egy ideig nem lesz alkalmam konditeremben edzeni, de szeretnék az alakomon változtatni. Guggolás, kitörés, kocogás az amire gondoltam, mivel lehetne feldobni vagy milyen edzéstervet tudnátok javasolni? Köszi a válaszokat!
2014. júl. 18. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szálkásító diéta is kell, ha zsírt szeretnél leadni. Helyi zsírégetés az nincs, tehát nem onnan fogysz, amire edzel. Genetikailag meghatározott mindenkinél, hogy ki, honnan milyen ütemben fogy. De ettől még jó, hogy edzel lábra IS! és megy a guggolás, kitörés. Ez kell ahhoz, hogy ne veszíts onnan izmot és feszes maradj diétával is. De ne ettől várd azt, hogy onnan fogyj. A súlyzós edzés mellé kell heti minimum 3-4 aerob edzés is (kocogás, bicaj, lépcsőzőgép, ellipszis trénerezés, stb) és persze a diéta. Emelt fehérjebevitel legyen és csökkentett ch.

Visszakérdezés esetén én most nem leszek estig itt, de majd jönnek mások és segítenek.:)

2014. júl. 18. 17:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Ha nem tudom befolyásolni, hogy mi kerüljön az asztalra akkor mire figyeljek? és szerintetek aerob-ból mi a hatékonysági sorrend, melyik éri a legtöbbet?
2014. júl. 18. 17:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Pedig a kaján múlik a nagy része a dolgoknak. Aerobból mindegy, lényeg, hogy 40-60 perces közepes intenzitású edzés legyen ,kb 120-130-as pulzussal.
2014. júl. 18. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!