Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha 0 étrendel kalória deficitb...

Ha 0 étrendel kalória deficitben edzettem pár hónapig, akkor az mennyire hátráltatott eddig?

Figyelt kérdés
Nem rég jöttem rá, hogy hihetetlen keveset ettem eddig. Még talán 2000 kalória sem volt meg átlagban egy nap és ilyen 5-6 órákat aludtam, ittam, cigiztem, sokáig fent maradtam éjjel stb. Lehetséges ez az oka, hogy fekvenyomásban 80, guggolásban 100 kilónál megvagyok akadva? Ha elkezdek egy rendes étrendet megfelelő pihenéssel és kemény edzéssel akkor olyan mintha csak most kezdeném az edzést gyakorlatilag? Vagy mennyire számít, hogy eddig nem volt étrendem?
2014. júl. 15. 21:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem azt jelenti hogy most kezdenéd, mert azért így is fejlődtél, de étrenddel jobb lesz.
2014. júl. 15. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!